Admi-Account is een payrolling organisatie die jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Admi-Account kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Admi-Account neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als Admi-Account inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Admi-Account een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer info over Admi-Account

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Admi-Account. Zo is deze organisatie gevestigd in Lelystad. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Admi-Account is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 39065779. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Admi-Account ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.