Adam Staff B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Adam Staff B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Adam Staff B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als Adam Staff B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Adam Staff B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra informatie over Adam Staff B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Adam Staff B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Zaandam. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Adam Staff B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67911528. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Adam Staff B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.