Active Payroll BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Active Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Active Payroll BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer weten over Active Payroll BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Active Payroll BV. Zo is deze organisatie gelegen in Duivendrecht. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Active Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70718210. Op deze site kan je ook lezen wat Active Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Active Payroll BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een bedrijf als Active Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.