Activa Personeelsdiensten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Activa Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Activa Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Activa Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Enschede. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Activa Personeelsdiensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 8145276. Op deze website kan je ook lezen wat Activa Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Activa Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Activa Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Activa Personeelsdiensten BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.