Activa Payrolling BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Activa Payrolling BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Activa Payrolling BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een partner als Activa Payrolling BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Activa Payrolling BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Activa Payrolling BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Activa Payrolling BV. Zo is deze onderneming gelegen in Vlaardingen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Activa Payrolling BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70645485. Op deze website kan je ook zien wat Activa Payrolling BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.