Accord Uitzendbureau is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Accord Uitzendbureau kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Accord Uitzendbureau een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer informatie over Accord Uitzendbureau

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Accord Uitzendbureau. Zo is deze organisatie gevestigd in Huizen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Accord Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 32043348. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Accord Uitzendbureau ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Accord Uitzendbureau neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partij als Accord Uitzendbureau inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.