Abiant Payroll BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Abiant Payroll BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Abiant Payroll BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Abiant Payroll BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Abiant Payroll BV. Zo is deze organisatie gelegen in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Abiant Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 2099548. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Abiant Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Abiant Payroll BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Abiant Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.