abflexkracht Payroll is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. abflexkracht Payroll kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals abflexkracht Payroll neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als abflexkracht Payroll wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als abflexkracht Payroll een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra info over abflexkracht Payroll

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf abflexkracht Payroll. Zo is deze organisatie gelegen in Rijsenhout. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. abflexkracht Payroll is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34271420. Op deze pagina kan je ook lezen wat abflexkracht Payroll ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.