Abb Personeelsdiensten BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Abb Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Abb Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Abb Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Abb Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gelegen in Nunspeet. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Abb Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65470214. Op deze webpagina kan je ook zien wat Abb Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Abb Personeelsdiensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Abb Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.