AB Zuid-Holland Payroll BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. AB Zuid-Holland Payroll BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals AB Zuid-Holland Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als AB Zuid-Holland Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als AB Zuid-Holland Payroll BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over AB Zuid-Holland Payroll BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf AB Zuid-Holland Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in De Lier. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, AB Zuid-Holland Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 24427594. Op deze webpagina kan je ook inzien wat AB Zuid-Holland Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.