AB Werkt Service III BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. AB Werkt Service III BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over AB Werkt Service III BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf AB Werkt Service III BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Herten. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, AB Werkt Service III BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61812668. Op deze website kan je ook lezen wat AB Werkt Service III BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals AB Werkt Service III BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als AB Werkt Service III BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als AB Werkt Service III BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jou past.