AB Vecht en Amstel Payroll BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AB Vecht en Amstel Payroll BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als AB Vecht en Amstel Payroll BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra info over AB Vecht en Amstel Payroll BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AB Vecht en Amstel Payroll BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Mijdrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, AB Vecht en Amstel Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 30234151. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat AB Vecht en Amstel Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met AB Vecht en Amstel Payroll BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als AB Vecht en Amstel Payroll BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.