AB Vakwerk is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AB Vakwerk kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over AB Vakwerk

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf AB Vakwerk. Zo is dit bedrijf gevestigd in Sneek. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. AB Vakwerk is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 37097107. Op deze website kan je ook inzien wat AB Vakwerk ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met AB Vakwerk neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een onderneming als AB Vakwerk inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als AB Vakwerk een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.