AB Oost Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AB Oost Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over AB Oost Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf AB Oost Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Almen. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, AB Oost Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 8169437. Op deze pagina kan je ook zien wat AB Oost Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals AB Oost Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als AB Oost Payroll B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als AB Oost Payroll B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.