AB Midden Nederland Uitzend is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. AB Midden Nederland Uitzend kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over AB Midden Nederland Uitzend

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AB Midden Nederland Uitzend. Zo is deze onderneming gelegen in Houten. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, AB Midden Nederland Uitzend is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 30234158. Op deze webpagina kan je ook zien wat AB Midden Nederland Uitzend ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals AB Midden Nederland Uitzend neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een onderneming als AB Midden Nederland Uitzend inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als AB Midden Nederland Uitzend een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.