AB Midden Nederland is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. AB Midden Nederland kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als AB Midden Nederland een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over AB Midden Nederland

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf AB Midden Nederland. Zo is dit bedrijf gelegen in Veenendaal. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, AB Midden Nederland is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 30234158. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat AB Midden Nederland ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met AB Midden Nederland neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als AB Midden Nederland inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.