AB Bouwlonen is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. AB Bouwlonen kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met AB Bouwlonen neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als AB Bouwlonen is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als AB Bouwlonen een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Extra informatie over AB Bouwlonen

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AB Bouwlonen. Zo is deze onderneming gevestigd in Aarle-Rixtel. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, AB Bouwlonen is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 34125406. Op deze site kan je ook inzien wat AB Bouwlonen ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.