A2Z-Payrolling B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. A2Z-Payrolling B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als A2Z-Payrolling B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over A2Z-Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf A2Z-Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, A2Z-Payrolling B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63784262. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat A2Z-Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met A2Z-Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als A2Z-Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.