A & P Zorg Professionals BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. A & P Zorg Professionals BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als A & P Zorg Professionals BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer informatie over A & P Zorg Professionals BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf A & P Zorg Professionals BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Leiden. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. A & P Zorg Professionals BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70503273. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat A & P Zorg Professionals BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met A & P Zorg Professionals BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als A & P Zorg Professionals BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.