A. Atsma Towork4-Payrolling is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. A. Atsma Towork4-Payrolling kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over A. Atsma Towork4-Payrolling

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf A. Atsma Towork4-Payrolling. Zo is dit bedrijf gevestigd in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. A. Atsma Towork4-Payrolling is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64419355. Op deze website kan je ook lezen wat A. Atsma Towork4-Payrolling ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met A. Atsma Towork4-Payrolling neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als A. Atsma Towork4-Payrolling wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als A. Atsma Towork4-Payrolling een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.