7B personeelsdiensten BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. 7B personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over 7B personeelsdiensten BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf 7B personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gelegen in Diemen. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, 7B personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61664219. Op deze site kan je ook inzien wat 7B personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met 7B personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als 7B personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als 7B personeelsdiensten BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.