4 Minutes BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. 4 Minutes BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als 4 Minutes BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over 4 Minutes BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf 4 Minutes BV. Zo is deze organisatie gelegen in Enschede. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. 4 Minutes BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53921291. Op deze pagina kan je ook lezen wat 4 Minutes BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met 4 Minutes BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als 4 Minutes BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.