365Werk Hospitality BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. 365Werk Hospitality BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals 365Werk Hospitality BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een bedrijf als 365Werk Hospitality BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als 365Werk Hospitality BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over 365Werk Hospitality BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf 365Werk Hospitality BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, 365Werk Hospitality BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67486118. Op deze site kan je ook inzien wat 365Werk Hospitality BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.