365Werk Contracting BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. 365Werk Contracting BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als 365Werk Contracting BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over 365Werk Contracting BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf 365Werk Contracting BV. Zo is deze organisatie gelegen in Groningen-Stad. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, 365Werk Contracting BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67524524. Op deze website kan je ook lezen wat 365Werk Contracting BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met 365Werk Contracting BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als 365Werk Contracting BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.