360 WorldWide Limited is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. 360 WorldWide Limited kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over 360 WorldWide Limited

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf 360 WorldWide Limited. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. 360 WorldWide Limited is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62610589. Op deze site kan je ook tot je nemen wat 360 WorldWide Limited ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals 360 WorldWide Limited neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als 360 WorldWide Limited is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als 360 WorldWide Limited een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.