Je bent belandt op de Tienstra Digital Marketing pagina. Tienstra Digital Marketing is een internet marketing onderneming die gespecialiseerd is in het verbeteren van de online zichtbaarheid. Zowel de prijs en kennis van een marketingbureau kan sterk verschillen.

Tienstra Digital Marketing gegevens

Wil je weten wat voor type bureau dit is? Benieuwd naar Tienstra Digital Marketing ervaringen? Dit bureau is gestart in Groningen. Erg handig als je op zoek bent naar een internet marketing bureau in deze regio. Dit bureau is uiteraard vastgelegd in het Nederlandse bedrijvenregister. Je kan deze vinden op het Kamer van Koophandel nummer 68234104. Wanneer we kijken naar andere gegevens merken we op dat deze firma is opgestart in 27-02-2017.

Wil je te weten komen wat digital marketing bedrijven als Tienstra Digital Marketing voor jouw kunnen bereiken? Vraag zonder kosten en vrijblijvend offertes op. De baten van dit zijn onder andere;

  • gespecialiseerde partners
  • bespaart tijd
  • prijzen naast elkaar zetten
  • passende offertes verkrijgen

Wat is online marketing?

Internet marketing gaat om veel meer dan enkel een betere aanwezigheid op het internet. Internet marketing draait om verkeer, segmenten, acties en verkopen. Het uiteindelijke streven? Meer klanten voor je bedrijf. Een geschikte marketing partij is dan ook meer dan een kostenplaatje maar zorgt voor snellere vooruitgang.

Data is 'key'

Het uitbesteden van digital marketing is niet een gemakkelijke keuze. Hoe kan je weten of je met een juiste partner te maken hebt? Online draait het allemaal om data. Hoeveel geld stop je erin en hoeveel komt er weer uit? Een online specialist weet exact welke informatie geanalyseerd moet worden om tot goede insights te komen. Vanuit dit punt zal deze continue de activiteiten uitbouwen. Daardoor wordt het toepassen van online marketing steeds beter.

Statistieken en informatie worden bestudeerd vanuit software als Ahrefs en Search Console. In het geval jouw site daar nog geen gebruik van maakt kan de expert dit voor je regelen.

Er zijn verschillende kanalen en tactieken die je kan toepassen;

  • adverteren in google
  • e-mailmarketing
  • SEO uitbesteden
  • Google Shopping
  • uitbesteden van sociale media kanalen

Via Offerte.nl ontvang je tarieven van online marketing bureaus net als Tienstra Digital Marketing. Hierdoor kan jij gelijk inzien wie jouw juiste online marketing expert wordt. Laat weten wat jouw bestedingsruimte is en wat je verwachtingen zijn. Wij vinden drie uitstekende marketingbureaus die jouw bedrijf een passend voorstel zullen sturen.