Je bent belandt op de overzichtspagina van Marketing by Marleen. Marketing by Marleen is een online marketing bedrijf dat toegespitst is in het vergroten van de online zichtbaarheid. Zowel de prijs en kennis van een bureau kan sterk uiteenlopen.

Marketing by Marleen gegevens

Wil je informatie over wat voor type business dit is? Nieuwsgierig naar Marketing by Marleen ervaringen? Deze business is gestart in Haarlem. Erg handig als je op zoek bent naar een online marketing bureau in deze omgeving. Dit bedrijf is officieel vastgelegd in het NLse bedrijvenregister. Je kunt deze achterhalen op het Kamer van Koophandel nummer 65905725. Als we kijken naar overige informatie merken we op dat het bedrijf is opgericht in 11-11-2012.

Wil je weten wat digital marketing bedrijven als Marketing by Marleen voor jouw business kunnen doen? Vraag zonder kosten en zonder verplichtingen kostenplaatjes op. De winst hiervan zijn onder meer;

  • prijzen vergelijken
  • tijd besparen
  • op maat gemaakte offertes ontvangen
  • gespecialiseerde partners

Wat is het?

Online marketing draait om meer dan enkel een verbeterde aanwezigheid online. Online marketing draait om verkeer, targetting, acties en omzet. De doelstelling? Meer bezoekers voor jouw bedrijf. Een geschikte marketing partner is dan ook niet een kostenplaatje maar zorgt ook voor snellere vooruitgang.

Meten is weten

Het uitbesteden van online marketing is geen eenvoudige beslissing. Hoe kan je weten of je met een kwalitatieve specialist te maken hebt? In deze digitale wereld draait het grotendeels om data. Wat stop je erin en hoeveel haal je eruit? Een digital expert weet exact wat voor data gebundeld dient te worden om tot de juiste inzichten te komen. Vanuit dit gegeven zal deze continue de activiteiten verbeteren. Daardoor wordt het toepassen van online marketing steeds beter.

Informatie en data worden geanalyseerd vanuit programma’s als Ahrefs en Data Studio. Mocht jouw site daar nog geen gebruik van maakt kan de expert dit voor je opzetten.

Er bestaan verscheidene kanalen en tactieken die jij kan benutten;

  • e-mail
  • Instagram advertenties
  • social media uitbesteden
  • Search Engine Advertizing
  • display ads
  • zoekmachine optimalisatie

Via ons vergelijkingsplatform vergelijk je zaken net als Marketing by Marleen. Zo kan je direct inzien wie jouw juiste internet marketing expert kan zijn. Geef aan wat jouw budget is en wat je verwachtingen zijn. Ons team zoekt drie goede marketing bedrijven die jou een passend voorstel zullen sturen.