Je bent belandt op de JoJa Marketing pagina. JoJa Marketing is een online marketing bedrijf dat toegespitst is in het verhogen van de zichtbaarheid op het internet. Zowel de prijs en kwaliteit van een marketingbureau kan erg uiteenlopen.

Meten is weten

Het uitbesteden van digital marketing is geen makkelijke keuze. Hoe weet je of je met een juiste partner te maken hebt? Online draait het alleen om data. Wat duw je erin en hoeveel geld haal je er weer uit? Een marketing specialist weet precies wat voor informatie gecombineerd dient te worden om tot deugdelijke insights te komen. Vanuit dit gegeven zal deze continue de activiteiten uitbouwen. Hierdoor wordt het gebruik van digital marketing steeds doeltreffender.

Statistieken en informatie worden bestudeerd vanuit programma’s als Ahrefs en Data Studio. Mocht jouw site dat nog niet gebruikt kan de expert dit voor je regelen.

Via onze website krijg je een beeld van bedrijven net als JoJa Marketing. Zo kan je gelijk inzien wie jouw ideale internet marketing partner is. Geef aan wat jouw bestedingsruimte is en wat je verwachtingen zijn. Wij vinden 3 goede marketing bedrijven die jouw bedrijf een kosteloos voorstel zullen sturen.

JoJa Marketing gegevens

Wil je weten wat voor soort bedrijf dit is? Benieuwd naar JoJa Marketing ervaringen? Deze onderneming is opgericht in Amsterdam. Erg gemakkelijk als je op zoek bent naar een internet marketing agency in deze omgeving. Deze agency is officieel vastgelegd in het NLse bedrijvenregister. Je kan deze achterhalen op het KVK nummer 34370894. Wanneer we kijken naar overige info zien we dat deze business is opgestart in 01-10-2009.

Wil je informatie over wat digital marketing ondernemingen als JoJa Marketing voor jouw onderneming kunnen bewerkstelligen? Vraag kosteloos en zonder verplichtingen prijsopgaven op. De voordelen van dit zijn o.a.;

  • op maat gemaakte offertes ontvangen
  • tarieven vergelijken
  • betrouwbare partners
  • bespaart tijd

Meerdere online marketing kanalen

Digital marketing gaat om meer dan alleen een betere vindbaarheid online. Online marketing draait om verkeer, targetting, acties en verkopen. Het finale doel? Meer bezoekers voor je onderneming. Een goede marketing partner is dan ook geen kostenplaatje maar zorgt ook voor verdere vooruitgang.

Er zijn verschillende kanalen en tactieken die je kan gebruiken;

  • Search Engine Optimization
  • uitbesteden van sociale media kanalen
  • display marketing
  • e-mail
  • Google Ads
  • Facebook