Van harte welkom op deze plek over i-Touch Marketing. i-Touch Marketing is een online marketing firma die gespecialiseerd is in het verhogen van de vindbaarheid op het internet. Zowel de prijs en kwaliteit van marketing agencies kan erg afwijken.

Het draait om data

Het outsourcen van internet marketing is niet een gemakkelijke keuze. Hoe kom je erachter of je met een ervaren partner te maken hebt? In deze digitale wereld draait het vooral om data. Hoeveel geld duw je erin en wat komt eruit? Een digital specialist weet exact welke informatie geanalyseerd moet worden om tot deugdelijke inzichten te komen. Vanuit dit punt zal zij continue de activiteiten optimaliseren. Daardoor wordt het gebruik van digital marketing steeds doeltreffender.

Gegevens en data worden geanalyseerd vanuit software als Search Console en Semrush. Mocht jouw website daar nog geen gebruik van maakt kan de expert dit voor je regelen.

Via onze website ontvang je kosten van zaken net als i-Touch Marketing. Op deze manier kan jij meteen zien wie jouw juiste online marketing specialist wordt. Laat weten wat jouw budget is en wat je wensen zijn. Wij zoeken 3 ervaren marketingbureaus die jou een vrijblijvend voorstel zullen doen.

Meer weten over i-Touch Marketing

Wil je weten wat voor soort bureau dit is? Nieuwsgierig naar i-Touch Marketing ervaringen? Deze business is gestart in Harlingen. Erg handig als je op zoek bent naar een internet marketing bureau in deze omgeving. Deze agency is officieel ingeschreven in het Nederlandse handelsregister. Je kan deze vinden onder het KVK nummer 71604227. Wanneer we kijken naar overige informatie zien we dat deze business is opgericht in 14-05-2018.

Wil je informatie over wat online marketing ondernemingen als i-Touch Marketing voor jullie kunnen doen? Vraag gratis en zonder verplichtingen kostenplaatjes op. De winst hiervan zijn onder andere;

  • passende offertes ontvangen
  • prijzen vergelijken
  • gespecialiseerde partners
  • tijd besparen

Wat is het?

Online marketing is meer dan enkel een betere zichtbaarheid op het internet. Online marketing draait om verkeer, targetting, campagnes en verkopen. De doelstelling? Meer bezoekers voor jouw business. Een geschikte marketing partij is dan ook niet een kostenplaatje maar zorgt voor verdere vooruitgang.

Er zijn verschillende vormen en tactieken die je kan toepassen;

  • Google Ads
  • e-mail
  • zoekmachine optimalisatie
  • Facebook
  • displaymarketing
  • uitbesteden van sociale media kanalen