Je bent terecht gekomen op de BLIX Marketing pagina. BLIX Marketing is een internet marketing onderneming die toegespitst is in het vergroten van de vindbaarheid op het internet. Het tarief en kennis van bureau's kan sterk afwijken.

Het draait om data

Het uitbesteden van digital marketing is geen eenvoudige beslissing. Hoe weet je of je met een kwalitatieve partner te maken hebt? Binnen marketing draait het allemaal om gegevens. Hoeveel duw je erin en hoeveel geld haal je er weer uit? Een internet specialist weet exact welke informatie geanalyseerd dient te worden om tot de juiste insights te geraken. Vanuit dit gegeven zal deze continue de campagnes optimaliseren. Daardoor wordt het gebruik van online marketing steeds beter.

Statistieken en data worden geanalyseerd vanuit software als Data Studio en Semrush. In het geval jouw website dat nog niet gebruikt kan de specialist dit voor je regelen.

Via onze offerte site ontvang je prijzen van zaken net als BLIX Marketing. Hierdoor kan je direct zien wie jouw ideale online marketing expert wordt. Laat weten wat jouw budget is en wat je verwachtingen zijn. Wij vinden 3 uitstekende marketing bedrijven die jouw bedrijf een kosteloos voorstel zullen sturen.

Informatie over BLIX Marketing

Wil je weten wat voor soort business dit is? Nieuwsgierig naar BLIX Marketing ervaringen? Deze business is gevestigd in Amsterdam. Erg handig als je op zoek bent naar een internet agency in deze omgeving. Deze agency is uiteraard ingeschreven in het Nederlandse handelsregister. Je kan deze achterhalen op het Kamer van Koophandel nummer 60229527. Als we een blik werpen naar andere gegevens zien we dat het bedrijf is opgestart in 10-03-2014.

Wil je info over wat internet marketing ondernemingen als BLIX Marketing voor jouw kunnen bewerkstelligen? Vraag zonder kosten en zonder verplichtingen kostenplaatjes op. De voordelen hiervan zijn onder andere;

  • gespecialiseerde partners
  • bespaart tijd
  • inzicht in kosten
  • passende offertes ontvangen

Wat is online marketing?

Digital marketing gaat om meer dan slechts een verbeterde vindbaarheid op het web. Online marketing draait om bezoekersaantallen, targetting, campagnes en omzet. De ambitie? Meer klanten voor je onderneming. Een geschikte marketing partner is dan ook niet alleen een kostenplaatje maar zorgt voor snellere groei.

Er bestaan verschillende kanalen en strategieën die je kan toepassen;

  • SEO
  • uitbesteden van sociale media kanalen
  • display ads
  • e-mail
  • Search Engine Advertizing
  • Instagram advertenties