Vind de beste horeca koffiemachine

Start vergelijken
  1. Home
  2. Koffie
  3. Vind de beste koffiemachine voor de horeca | Vergelijk direct |
  3 mins leestijd

  Op zoek naar de perfecte horeca koffiemachine? Laat je adviseren en ontvang de meest voordelige prijs. Doe vrijblijvend je aanvraag en ontvang tot 3 offertes van koffiebedrijven voor een professionele horeca koffiemachine.

  In een restaurant, bar, lunchcafé of bistro gaat er menig kopje koffie doorheen. En niet alleen gewone kopjes espresso. Ook een koffie verkeerd, latte macchiato en cappuccino zijn zeer geliefd. De een wil met sojamelk, de ander graag met gewone melk. Voor een goede kop koffie komen klanten terug. Lekkere koffie serveren levert dan ook geld op.

  En daarom kies je voor een goed koffiezetapparaat voor de horeca die makkelijk te bedienen is voor de barista. Gun je klanten de beste kwaliteit koffie. Offerte.nl helpt je met het vinden van de beste horeca koffiemachine!

  Verschillende soorten koffiemachines

  Voor de horeca zijn er verschillende modellen koffiemachines. Voordat je gaat zoeken naar zo’n machine is het goed om voor jezelf te bepalen wat je nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende criteria:

  • Wordt de koffieautomaat bediend door een barmedewerker?
  • Schenk je ook coffee-to-go?
  • Hoeveel kopjes koffie moet de machine per dag zetten?
  • Heb je een selfservice gelegenheid?
  • Wil je naast espresso ook koffiespecialiteiten schenken?
  • Moet het apparaat ook melk verwarmen?
  • Bereid je thee en warme chocolademelk apart?
  • Wil je specifieke accessoires voor je koffiemachine voor de horeca?

  Serveren of zelf doen

  Wordt het apparaat bediend door een barmedewerker, dan kies je voor apparatuur waarmee bijvoorbeeld melk wordt verwarmd, de koffie in een speciale houder gaat en er enkele kopjes per keer kunnen worden gezet. Deze machines hebben vaak een treetje waarop kopjes en schoteltjes worden bewaard – en verwarmd. Deze grote koffiemachines zien er spectaculair uit en zijn helemaal naar wens af te stellen. Een selfservice horecagelegenheid heeft dit echter niet nodig. Daar zijn weer andere prachtige apparaten voor, met snelle koffiekeuzes (ook koffiespecialiteiten) die razendsnel de lekkerste koffie maken. Maar ook een optie geven voor heet water en bijvoorbeeld warme chocolademelk.

  horeca koffiemachine

  Populaire merken

  Er zijn verschillende goede en makkelijk te bedienen koffiezetapparaten voor de horeca te vinden, namelijk:

  Dit zijn er slechts een paar van de vele die er verkrijgbaar zijn. De meeste worden door een volleerde barista bediend, maar in een selfservice restaurant is een koffieautomaat van Bravilor bijvoorbeeld een goede aanrader.

  Prijzen van horeca koffiemachines

  Voor de horeca zijn er dus verschillende koffiemachines verkrijgbaar. Afhankelijk van de soort horecagelegenheid lopen de prijzen van deze horeca koffiemachines best uiteen. Dat heeft ook te maken met de kosten van het koffiecontract dat je met een leverancier afsluit. Dit contract bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De kosten voor de horeca koffiemachine zelf (lease– of koopcontract)
  • De kosten voor de koffie (bijvoorbeeld vriesdroog koffie, filtermaling of koffiebonen)
  • De kosten voor het service- en onderhoudscontract

  De kosten voor deze drie onderdelen lopen nog wel eens uiteen. Het is voor de horeca zelfs mogelijk om een contract zonder koffie af te sluiten. Je koopt dan alleen het apparaat en sluit daarbij een service- en onderhoudscontract af. Je bent vervolgens vrij om je eigen bonen of andere vorm van koffie, geschikt voor dit apparaat, aan te schaffen.

  Als je kiest voor leasen is het mogelijk om voor een model te kiezen wat al eerder gebruikt is om zo de prijs nog verder te drukken. Wat goed is om te weten is dat de machine ook fiscaal aantrekkelijk is. Je kan dit namelijk opvoeren als bedrijfskosten en de BTW opgeven.

  Vraag een offerte aan voor een horeca koffiemachine

  Weet je wat je nodig hebt, maar nog niet welk apparaat het beste is voor jouw horecagelegenheid? Wij helpen je met het aanvragen van de offertes voor een professionele koffiemachine. Je hoeft geen kostbare tijd kwijt te zijn door een showroom te bezoeken. Via ons krijg je offertes voor koffieapparaten die helemaal bij je passen. Neem dus snel contact met ons op en schenk je gasten de lekkerste koffie.