error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Professionele Bravilor koffiemachines vergelijk je hier

Laatste update:

Wanneer een klant bij jouw bedrijf naar binnen wandelt met oprechte interesse in jouw product of dienst, dan is basis van succes een goed gesprek. Hoe lekker is het dan wanneer je je klant (en jezelf) trakteert op een goede kop koffie. Zo eentje waar je blij van wordt. Dat verkoopt wel zo fijn. Maar natuurlijk drinken jij en je collega’s ook graag een lekkere espresso, latte macchiato of cappuccino. Met de Bravilor koffiemachines van Bravilor Bonamat schenk je altijd een heerlijke kop koffie voor jezelf en je klanten.

Nederlandse roots

Sinds koffie in Nederland is geïntroduceerd, is het niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We drinken graag koffie om alert te blijven, na het eten of lekker voor de gezelligheid. Het Nederlandse bedrijf Bravilor Bonamat heeft al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van lekkere koffie. Het familiebedrijf is altijd op zoek gebleven naar de lekkerste koffie en het gemak van volautomatische koffiemachines. Ze hebben dan ook verschillende toppers in huis voor filterkoffie en espressomachines waarmee diverse koffiespecialiteiten in een mum van tijd gezet worden. De twee meest populaire lichten we nog even toe.

Mondo

Voor iedereen die gewoon een potje lekkere koffie wil zetten voor de vereniging, de vergadering op kantoor of de werkplaats kiest voor de Mondo van Bravilor. Dit is een koffiezetapparaat waarmee je verse filterkoffie zet. Het enkele systeem wordt geleverd met twee glazen kannen, de Twin heeft vier glazen kannen. Zet gerust twee potten tegelijk, want de volle pot blijft dankzij de warmhoudplaat bovenop lekker op temperatuur.

Esprecious

Zin in lekkere koffiespecialiteiten met verse melk? Dan is de Esprecious de Bravilor espresso machine voor jullie. Naast een los Fresh Milk apparaat zijn de types 11L en 21L al uitgerust met een Fresh Milk apparaat. De mooie vormgeving gaat gemakkelijk op in ieder interieur. Zeer geschikt voor ontvangstruimtes, showrooms, op kantoor (uiteraard), in de wachtkamer of in een zelfbedieningsrestaurant. De apparaten zijn uitgerust met verschillende mogelijkheden voor koffiespecialiteiten, maar geeft ook heet water voor een kopje thee. Ze werken zowel met bonen als met instant koffie (vriesdroog koffie).

Kosten voor Bravilor koffieautomaat

De kosten voor een koffiecontract zijn altijd opgebouwd uit drie verschillende kostenposten, namelijk:

  • Kosten voor koffie
  • Kosten voor de machine
  • Kosten voor het onderhoud (servicecontract) Dit geldt ook voor de Bravilor espressomachines. Op de offerte worden deze kostenposten altijd nader toegelicht, zodat je gemakkelijker vergelijkt.

Vraag vandaag offertes aan

Heb je interesse in Bravilor koffiemachines? Vraag dan via ons tot vijf offertes aan voor deze luxe, makkelijk te bedienen automaten. Wij zoeken dan die offertes voor je op met de beste prijs aan de hand van je koffiewensen.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

Direct 5 offertes van koffieautomaten leveranciers. Top!

Fijn lekkere koffie nu!

Geen toelichting

Geen toelichting

Handig

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Rechtstreeks, Kort, Duidelijk en Adequaat. Met andere woorden hier kunnen we mee verder.

Snelle reacties

goed

Goeie site en snel. Hadden vrij snel telefoon van verschillende aanbieders

Geen toelichting

Geen toelichting

Snel diverse offertes ontvangen en binnen een week bestelling gedaan, dank u

Geen toelichting

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.

Snel

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van verschillende bedrijven. Waarvan we er 1 hebben uitgenodigd.