error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →

Koffieautomaat specialist Den Haag

Als u het zat bent telkens te lange pauzes te hebben doordat u en uw medewerkers te weinig tijd hebben om koffie te zetten is het handig een koffieautomaat aan te schaffen. Ook kan u met een automaat eventueel bezoek snel van een kopje zwart vocht voorzien. Een koffieautomaat bij een leverancier bij u in de buurt kopen heeft zo zijn voordelen. Meer over deze voordelen, maar ook advies bij de aanschaf van een koffieautomaat, kan u in dit bericht lezen.

Wat voor koffieautomaten zijn er?

Wanneer u een koffieautomaat in Den Haag wilt kopen zal u eerst moeten bepalen wat voor soort koffieautomaat u wilt aanschaffen. Er zijn drie verschillende prijscategorieën met elk een verschillende kwaliteit koffie. Instant koffie is erg goedkoop, maar de kwaliteit is over het algemeen matig. Koffie extract, in vaste of vloeibare vorm, wordt aangelengd met warm water. Dit extract is meestal niet van hoge kwaliteit, waardoor de smaak tegen kan vallen.

Een koffieautomaat dat van gemalen koffiebonen gebruik maakt is al een stuk beter. De koffie ontstaat uit ‘echte bonen’, wat een betere smaak geeft. De koffiebonen worden meestal in een luchtdichte zak vers gehouden Voor de hoogste kwaliteit koffie zal u echter een automaat aan moeten schaffen dat koffiebonen ter plekke maalt en verwerkt tot koffie. U zal iedereen tevreden maken met een écht kopje verse koffie.

Kan ik beter een automaat huren of kopen?

Het is steeds vaker mogelijk om bij een leverancier in Den Haag een koffieautomaat te huren. De voordelen hiervan zijn dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven en dat het onderhoud over het algemeen door de leverancier gedaan wordt. Wanneer u op lange termijn geld wilt besparen kan u echter toch beter een koffieautomaat kopen. Deze kan u na enkele jaren vervangen door een nieuw automaat, waarna u het oude koffieautomaat nog voor een goede prijs kunt doorverkopen. Besef wel dat u, wanneer u een automaat koopt, zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Dit kan u wel tegen een vergoeding door de leverancier laten doen.

Welke leverancier in Den Haag kan mij van dienst zijn?

Een geschikte leverancier voor uw koffieautomaat vinden zal niet eenvoudig zijn. Er zijn vele aanbieders en misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. De service van offerte.nl kan u veel moeite besparen. Vul het formulier in met uw specifieke wensen voor het koffieautomaat en u ontvangt van verschillende bedrijven een offerte op maat. En het mooiste: dit kost u helemaal niks!

Wat kan een leverancier in Den Haag voor u betekenen?

Er zijn diverse voordelen aan een koffieautomaatleverancier bij u in de buurt. De leverancier kan u waarschijnlijk sneller van dienst zijn dan andere klanten die verder weg wonen. Dit geldt niet alleen bij de aanschaf van het koffieautomaat, maar vooral bij het onderhoud. Indien uw automaat kapot is zal uw leverancier u waarschijnlijk binnen een uur kunnen helpen. Wanneer u besluit een koffieautomaat in Rotterdam te kopen kan u via offerte.nl eenvoudig offertes opvragen van diverse leveranciers. Onze service is geheel vrijblijvend en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot de door ons geselecteerde offertes binnenstromen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk koffieleveranciers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Was heel snel en direct erna hebben veel leveranciers contact opgenomen

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van leveranciers. Opdracht op de juiste wijze doorgezet.

Geen toelichting

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-04-2019 door een klant in Den Haag

Marketingbureau zoekt koffie

Een koffiemachine waar je verschillende koffie's kan kiezen bijvoorbeeld koffie cappuccino enz.

Aangevraagd op 28-03-2019 door een klant in Den Haag

Klein kantoor

Gemiddeld 25 kopjes per dag

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Den Haag

Koffieautomaat voor restaurant

wij zijn op zoek naar een koffiemachine; volautomatisch of piston. denk minimaal 100 kopjes koffie per dag

Aangevraagd op 10-08-2018 door een klant in Den Haag

Koffiemachine voor bedrijven

Dagelijkse bezoekers 11 tot 25, personeel 4 tot 10 personen. Graag advies welk koffiemachine het beste is voor ons bedrijf.

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Den Haag

Met spoed koffieapperaat nodig

asap een koffieapparaat nodig

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Bekijk de mogelijkheden!
Lees meer
Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2019]
Lees meer
Een goede horeca koffiemachine voor de beste prijs? Vergelijk direct.
Lees meer
Goede koffie op kantoor? Vergelijk hier verschillende leveranciers.
Lees meer
Koffieautomaat leasen of huren? Ontvang direct 5 offertes.
Lees meer
Koffiemachine voor in de kantine van uw sportvereniging?
Lees meer
Is koffie voor je personeel aftrekbaar?
Lees meer
Op zoek naar een professionele espressomachine? Vergelijk direct.
Lees meer
Een Kees van der Westen Mirage voor op de zaak?
Lees meer