error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van alarmsysteem specialisten Vergelijk alarmsysteem specialisten →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Het veilig houden van je winkelpand is iets dat veel stress kan opleveren. Met een winkel alarmsysteem wordt je volledig ontzorgd en houd je jouw zaak veilig.

Professionele beveiliging is essentieel voor ieder winkelpand. De kostbare goederen in je winkel zijn namelijk aantrekkelijk voor inbrekers, net als de inhoud van je kassa. Je houdt dieven gemakkelijk buiten de deur door te investeren in moderne sensoren en beveiligingscamera's. Is er toch onverhoopt iemand in je pand gekomen? Dan heb je bewijsmateriaal en is er in een mum van tijd een beveiliger ter plaatse. Hier lees je alles over de voordelen van een goed alarmsysteem en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beveiliging. Offerte.nl helpt je bovendien met het vinden van de meest voordelige winkel alarmsystemen in jouw regio.

Inhoudsopgave

De voordelen van alarmsystemen voor jouw winkelpand

Het is een investering om een winkel alarmsysteem te laten plaatsen, maar dit doe je niet voor niets. Deze systemen brengen namelijk meerdere voordelen met zich mee:

  • Een goed winkel alarmsysteem zorgt voor lagere kosten. Een inbraak brengt namelijk een hoog prijskaartje met zich mee. Niet alleen heb je te maken met gestolen goederen, maar je pand moet vaak ook gerepareerd worden. Een verzekering kan deze kosten dekken, maar de premie zal natuurlijk stijgen bij iedere succesvolle inbraak.
  • Het alarmsysteem schrikt dieven af. Een zichtbare bewakingscamera is vaak al voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Zodra zij weten dat jouw pand professioneel beveiligd is, zullen ze in de toekomst ver uit de buurt blijven.
  • Goede beveiliging geeft je een gerust gevoel. Als ondernemer heb je het al druk genoeg, dus het is ontzettend veel waard om zeker te weten dat jouw bedrijfspand en goederen veilig zijn. Zo heb je meer tijd over om je bezig te houden met belangrijkere zaken, zoals je financiën, winkelvoorraad of het helpen van klanten.

Welke technieken zijn er om jouw winkel te beveiligen?

Wil je een winkel alarmsysteem aanschaffen, dan heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om je pand te beveiligen met speciale sensoren. Deze houden je deuren en ramen in de gaten op momenten dat er niemand aanwezig is. Probeert een ongewenste gast naar binnen te komen? Dan gaat het alarmsysteem af en wordt er een signaal doorgegeven naar een centrale meldkamer. Zo worden de juiste personen direct gealarmeerd en is de kans groot dat de dief direct wordt opgepakt. Het alarm in je winkel kan ook gekoppeld worden aan een videosysteem. Op deze manier verzamel je meteen bewijsmateriaal en zie je op welke manier de inbrekers jouw pand zijn binnengekomen.

Ontvang prijsopgaven van alarmsysteem specialisten

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk alarmsysteem specialisten

Wat zijn de kosten van een alarm voor je winkel?

Het is duidelijk dat een winkel alarmsysteem ontzettend waardevol is voor je pand. De vraag is alleen: hoeveel kost het om je winkel te beveiligen? Dit is afhankelijk van talloze zaken. Zo zijn er de aanschaf- en installatiekosten van het systeem. Wil je enkel sensoren laten plaatsen of wil je ook de extra zekerheid van beveiligingscamera's? Daarnaast zijn er soms nog maandelijkse kosten. Deze zijn nodig voor het afsluiten van een abonnement bij een beveiligingsbedrijf.

Zij houden meldingen van het alarmsysteem in de gaten en zorgen dat er op tijd een beveiliger aanwezig is. Wil jij precies weten wat een alarmsysteem voor jouw winkelpand gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via Offerte.nl om de meest voordelige prijs te vinden. Zo bespaar je gemakkelijk tot wel 37% op de aanschaf van een nieuw alarm voor je winkel.

Wat onze klanten zeggen

Ik ben tevreden met mijn vernieuwde alarmsysteem! Ik had al vaker offertes via jullie aangevraagd en deze keer kreeg ik ze nog sneller!

Woonachtig op de zeedijk wil ik graag mijn huis goed beveiligen. Direct offertes ontvangen van alarmsysteem leveranciers volgende week de eerste afspraak

Een van de bedrijven heeft binnen een week het alarm geplaatst! Hartelijk dank voor jullie hulp!

Ik zocht al een tijdje naar goede alarmsystemen! Gelukkig kon ik via jullie makkelijk en goed vergelijken. Bedankt!

Ontvang prijsopgaven van alarmsysteem specialisten

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk alarmsysteem specialisten
Laatste Offerte aanvragen