Water op het werk

Start vergelijken
  1. Home
  2. Waterkoeler
  3. Water op het werk: kosten, informatie en meer
  2 mins leestijd

  Water drinken is heel belangrijk. Dat weten we allemaal. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om op een dag voldoende (anderhalf tot twee liter water) te drinken. Vooral niet op dagen met lagere temperaturen. Voor je collega’s is het ook goed om voldoende water te drinken, want met een goed gehydrateerd lichaam en hoofd blijf je tot het einde van de dag fris aan het werk. Maar hoe help je nou je collega’s (en jezelf!) aan die extra paar glazen water per dag? Juist: met een waterkoeler.

  Water op kantoor met airconditioning

  Veel bedrijfsgebouwen hebben airconditioning. Dat betekent vaak dat de lucht in een kantoorgebouw veel droger is. Droge lucht bevat weinig vocht. Je huid moet dus extra hard werken om gehydrateerd te blijven. Je merkt al snel dat je huid uitdroogt. Maar je kan er ook vermoeid van raken en hoofdpijn krijgen. Water op het werk drinken is daarom heel belangrijk om iedereen gezond en fris te houden.

  Lees ook: waterdispenser

  Duurzaam water drinken

  Natuurlijk kun je water uit de kraan halen. Dat scheelt in flesjes wegwerpplastic en dat is goed voor het milieu. Maar… kraanwater is niet altijd lekker op temperatuur. Ook verschilt het van regio tot regio of leidingwater nu wel zo lekker is. Daarom trakteer je je bedrijf beter op een waterkoeler. Waterkoelers bevatten grote flessen gekoeld water, zodat je op het werk altijd een fris glas water tapt. Daarnaast worden de flessen door het waterbedrijf gerecycled.

  Kosten voor water op het werk

  De kosten voor water op het werk zijn opgebouwd uit drie componenten:

  • kosten voor de waterkoeler;
  • kosten voor het waterabonnement;
  • kosten voor service en onderhoud.

  Vraag een offerte aan voor waterkoelers

  Er zijn heel veel verschillende soorten waterkoelers voor het werk te vinden. Ieder heeft een andere capaciteit of zelfs mogelijkheden. Er zijn zelfs waterdispensers die bruisend water geven, of warm water voor thee, of waar je een hele fles (zoals een dopper of bidon) onder vult. Vraag vandaag nog via Offerte.nl offertes aan voor een waterkoeler. Wij zoeken op basis van je wensen de beste offertes uit, zodat iedereen voor de beste prijs snel en verfrist aan het werk gaat.