Op zoek naar de goedkoopste payroll

Start vergelijken
  1. Home
  2. Payrolling
  3. De goedkoopste payroll?
  3 mins leestijd

  De goedkoopste payroll vind je simpel en snel via onze website. Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes van onze partners.

  Ben je op zoek naar de goedkoopste payroll? Als ondernemer wil je je volledig richten op hetgeen waar je het liefst mee bezig bent: jouw bedrijf runnen. Allerlei bijkomende werkzaamheden, zoals de salarisadministratie, begeleiding bij verzuim en andere personeelszaken leiden hierbij af.

  Ondanks dat je hier zo min mogelijk tijd aan wilt besteden, is het wel van groot belang dat alles voor het personeel goed geregeld is. Het is immers essentieel dat jouw medewerkers tevreden zijn en krijgen waar ze recht op hebben. Door een payroll bedrijf in te schakelen besteed je de administratie en juridische onderdelen van het werkgeverschap uit.

  Zo ben je volledig vrij om de kerntaken van je onderneming uit te voeren. Waar vind je echter het goedkoopste payroll bedrijf? In dit artikel lees je alles over goedkope payrolling en hoe je met Offerte.nl de voordeligste payroll vindt.

  Wat houdt de goedkoopste payroll precies in?

  Payroll, oftewel loonlijst, betekent in het kort het uitbesteden van de juridische aspecten die met het werkgeverschap te maken hebben. De verantwoordelijkheid van het werkgeverschap komt dan te liggen bij het goedkoopste payroll bedrijf. Je werft en begeleidt wel zelf jouw personeel, maar verder zijn de werknemers in dienst van het payroll bedrijf.

  Voordelen van goedkope payrolling

  Bedrijven met de goedkoopste payrolling bieden jouw onderneming veel voordelen. We zetten alle voordelen van goedkope payrolling op een rij:

  Payrolling biedt veel gemak. Alle werkgeverszaken met betrekking tot het personeel worden netjes geregeld door het payroll bedrijf. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de salarisbetalingen stipt op tijd plaatsvinden en houdt ook geordend bij wanneer er aanpassingen zijn in de CAO of wetgeving.

  Ondanks dat je de personeelszaken uitbesteedt aan een payroll bedrijf, behoud je zelf alle controle. Je kiest zelf welke medewerkers er bij je in dienst treden. Ook stel je zelf de arbeidsvoorwaarden voor het personeel vast en of het contract al dan niet wordt verlengd. Het payroll bedrijf ondersteunt jouw onderneming uitsluitend bij de juridische, administratie en fiscale aspecten van het werkgeverschap. Dit werkt uiterst effectief en kostenbesparend.

  De goedkoopste payroll doet niets af aan de kwaliteit. De goedkoopste payroll bedrijven zijn namelijk allemaal aangesloten bij de ABU, waardoor je ervan verzekerd bent dat het payroll bedrijf voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast beschikken de bedrijven over WKA verklaringen van de Belastingdienst. De goedkoopste payroll doet dus geen concessies aan de zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

  Hoe wordt de goedkoopste payroll prijs bepaald?

  De kosten voor het personeel bestaan uit een aantal elementen. Denk hierbij aan wettelijke regelingen, ziekteverzuim, risico’s, verzekeringen, juridisch advies en pensioen. Deze kosten worden vertaald naar een payroll factor. De hoogte van de goedkoopste payroll factor hangt onder andere af van:

  • het eigen risico dat je als werkgever zelf wilt lopen bij met name ziekteverzuim
  • kosten voor een pensioenregeling
  • hoe volledig de dienstverlening is
  • in welke sector je werkzaam bent
  • of het gaat om een volledig nieuwe werknemer
  • het soort contract van de werknemer

  Ieder payroll bedrijf hanteert zijn eigen prijzen en diensten. Het is daarom essentieel om deze tarieven te vergelijken en te berekenen. Dit doe je door meerdere offertes bij diverse payroll bedrijven aan te vragen. Zo krijg je een helder overzicht van de te verwachte kosten.

  Ontvang offertes met Offerte.nl

  De goedkoopste payroll vinden voor jouw bedrijf? Het kan vrij lastig zijn om het beste bedrijf uit jouw regio te vinden. Offerte.nl biedt hierbij uitkomst. Geef jouw persoonlijke gegevens en wensen door, en wij selecteren de goedkoopste payroll bedrijven in jouw omgeving. Zij sturen je vervolgens een vrijblijvende offerte met tarievenlijst. Vul nu je gegevens in en zorg dat jouw personeelszaken netjes in orde zijn.