Een uniek partnergeschenk? Man-box.

  1. Home
  2. Ondernemersgids
  3. Interviews
  4. Een uniek partnergeschenk? Man-box.
2 mins leestijd

Een uniek (partner) geschenk?

In de decembermaand is het altijd een spannend moment: wie ga ik wat toesturen, wat stuur ik op en ben ik nog op tijd? Maar velen herkennen het verhaal wel: weer een standaard kerstpakket met een fleswijn of ander (snoep)goed. Wij vonden dat het tijd was voor iets anders.

Partnergeschenk

Veel van onze partners – al dan niet allemaal – zijn ondernemers. Velen van ons zullen een kerstgeschenk ontvangen hebben, vaak met een fles wijn, wat zoetigs, etc. Ook wij waren dit jaar aan de beurt om iets uit te zoeken, maar hoe vind je iets waarmee je écht iemand verrast?

Man-box

Via een interne connectie kwamen wij uit bij Man-box. Deze partij levert cadeaupakketten in hun man-box shop die draaien om de beleving en ervaring bij het ontvangen en openen van de zogehete “manbox”. Standaard opties zijn b.v. een filmbox waarin een pathethuis waardebon, popcorn en wat fris zit, of de borrelbox, gevuld met speciaal bier, een borrelplankje en meer.

Ondernemersbox

Wij waren echter op zoek naar wat unieks, iets wat past bij onze klanten. Samen met Man-box zijn wij om de tafel gaan zitten en is er gekeken naar een leuke maar unieke oplossing. Zo zijn wij uitgekomen bij de “Ondernemersbox”, een Man-box gevuld met items voor de ondernemer. Om de inhoud van de box af te ronden zijn wij langs geweest bij de heren van Man-box om samen de final touches te geven.

Samen met Man-box hebben wij onze partners weten te verassen met wat unieks. De reacties die wij hierop ontvangen hebben waren ontzettend lovend en enthousiast. Wij wensen Man-box veel succes en samen gaan wij door het dak dit jaar! 
Meer weten over Man-box? Neem een kijkje op de website www.man-box.nl of neem contact met ze op! 

Website: www.man-box.nl
Webshop: www.man-box.shop
Linked-In: Wesley Veeman, Kevin de Bruin

Populaire artikelen