In het kort

Wanneer je kunststof kozijnen wil laten plaatsen is het belangrijk dat je jezelf goed inleest. Zo wil je niet alleen weten wat de voor- en nadelen zijn van het laten plaatsen maar ook de alternatieven en de werkwijze. Ook de kosten zijn natuurlijk van groots belang. Wil je zeker zijn dat je niet teveel betaalt? Vraag dan via ons 3 gratis en vrijblijvende kunststof kozijnen offertes aan. Deze ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.

Voordelen kunststof kozijnen plaatsen

Er zitten verschillende voordelen aan kunststof kozijnen. Denk hierbij aan duurzaamheid maar ook (het gebrek aan) onderhoud en de hoge isoatiewaardes. Omdat iedereen andere overwegingen heeft wanneer deze besluit om kozijnen te laten plaatsen sommen we de grootste voordelen op;

Zeer betaalbaar
Kunststof is een materiaal wat goedkoop vervaardigd kan worden.

Garantie
Het installeren van nieuwe kunststof kozijnen komt met lange garantieperiodes vanaf 12 jaar.

Alle maten leverbaar
Omdat de kozijnen in de fabriek geproduceert worden is bijna alles mogelijk als het aankomt op maten en afmetingen. Ook maatwerk is geen probleem!

Aangepast naar jou wens
Dit vertaalt zich ook door naar de kleurmogelijkheden. Paars, groen, blauw of juist neutraal. Alles is mogelijk zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen.

Goede isolatie
Kunststof leent zich prima voor uitstekende isolatie. Dankzij (drie)dubbel GR glas wordt zowel warmte als geluid goed geisoleerd.

Onderhoudsarm
Schilderen, insmeren of andere onderhoudswerkzaamheden zijn niet nodig bij dit materiaal.

kunststof kozijn

Nadelen

Er zijn ook dingen te bedenken die minder prettig zijn aan kunststof kozijnen. Omdat we graag willen dat jij een juiste beslissing neemt vertellen we je ook meer over de eventuele nadelen van het plaatsen van kunststof kozijnen;

Sommigen verkiezen hout
Sommige mensen verkiezen echt hout als materiaal voor hun kozijnen. Dat is kunststof natuurlijk niet. Wel is de kwwaliteit zo hoog dat dit erg moeilijk van hout te onderscheiden is.

Verven is niet aan te raden
Het overschilderen van kunststof kozijnen is wel mogelijk maar dit is niet makkelijk. Gelukkig kun je kunststof kozijnen laten paatsen in elke gewenste kleur. Schilderen is dus helemaal niet nodig!

Afmetingen

Niet ieder huis is hetzelfde natuurlijk. Daarom is het goed om te weten dat wanneer je kiest voor het vervangen van kunststof kozijnen, deze op iedere maat gemaakt kunnen worden. Dit geldt voor zowel hoogte als breedte afmetingen. De prijs die je betaalt is ook afhankelijk van de afmetingen. Hiervoor geldt; hoe groter, hoe duurder.

Zie hieronder een overzicht van geschatte prijzen;
 
Afmetingen (in mm)Prijs voor glas + kozijn plaatsen
800 X 1200€ 320 
1000 X 1200€ 395 
1200 X 1800€ 575 
1800 X 2400€ 875 

Gratis kunststof kozijnen offertes

Als je kunststof kozijnen wil vervangen plaatsen dan is het belangrijk dat je voor een partij kiest die goede kwaliteit levert voor de juiste prijs en een goede service. Offerte.nl helpt je hierbij. In het formulier geef je een aantal zaken aan. Op basis van deze informatie kunnen wij je matchen met passende specialisten die kunststof kozijnen plaatsen.

Ontvang binnen 24 uur tot 3 kozijnen offertes in jouw mailbox!