Kozijnen plaatsen of vervangen

Start vergelijken
  1. Home
  2. Kozijnen
  3. Kunststof kozijnen plaatsen? Gratis offertes vergelijken
  3 mins leestijd

  Wanneer je kunststof kozijnen wil laten plaatsen is het belangrijk dat je jezelf goed inleest. Zo wil je niet alleen weten wat de voor- en nadelen zijn van het laten plaatsen maar ook de alternatieven en de werkwijze. Ook de kosten zijn natuurlijk van groots belang. Wil je zeker zijn dat je niet teveel betaalt? Vraag dan via ons 3 gratis en vrijblijvende kunststof kozijnen offertes aan. Deze ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.

  Voordelen kunststof kozijnen plaatsen

  Er zitten verschillende voordelen aan kunststof kozijnen. Denk hierbij aan duurzaamheid maar ook (het gebrek aan) onderhoud en de hoge isoatiewaardes. Omdat iedereen andere overwegingen heeft wanneer deze besluit om kozijnen te laten plaatsen sommen we de grootste voordelen op;

  Zeer betaalbaar
  Kunststof is een materiaal wat goedkoop vervaardigd kan worden.

  Garantie
  Het installeren van nieuwe kunststof kozijnen komt met lange garantieperiodes vanaf 10 jaar.

  Alle maten leverbaar
  Omdat de kozijnen in de fabriek geproduceert worden is bijna alles mogelijk als het aankomt op maten en afmetingen. Ook maatwerk is geen probleem!

  Aangepast naar jou wens
  Dit vertaalt zich ook door naar de kleurmogelijkheden. Paars, groen, blauw of juist neutraal. Alles is mogelijk zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen.

  Goede isolatie
  Kunststof leent zich prima voor uitstekende isolatie. Dankzij (drie)dubbel GR glas wordt zowel warmte als geluid goed geisoleerd.

  Onderhoudsarm
  Schilderen, insmeren of andere onderhoudswerkzaamheden zijn niet nodig bij dit materiaal.

  kunststof kozijn

  Nadelen

  Er zijn ook dingen te bedenken die minder prettig zijn aan kunststof kozijnen. Omdat we graag willen dat jij een juiste beslissing neemt vertellen we je ook meer over de eventuele nadelen van het plaatsen van kunststof kozijnen;

  Sommigen verkiezen hout
  Sommige mensen verkiezen echt hout als materiaal voor hun kozijnen. Dat is kunststof natuurlijk niet. Wel is de kwwaliteit zo hoog dat dit erg moeilijk van hout te onderscheiden is.

  Verven is niet aan te raden
  Het overschilderen van kunststof kozijnen is wel mogelijk maar dit is niet makkelijk. Gelukkig kun je kunststof kozijnen laten paatsen in elke gewenste kleur. Schilderen is dus helemaal niet nodig!

  Afmetingen

  Niet ieder huis is hetzelfde natuurlijk. Daarom is het goed om te weten dat wanneer je kiest voor het vervangen van kunststof kozijnen, deze op iedere maat gemaakt kunnen worden. Dit geldt voor zowel hoogte als breedte afmetingen. De prijs die je betaalt is ook afhankelijk van de afmetingen. Hiervoor geldt; hoe groter, hoe duurder.

  Zie hieronder een overzicht van geschatte prijzen; Afmetingen (in mm) Prijs voor glas + kozijn plaatsen
  800 X 1200 € 320
  1000 X 1200 € 395
  1200 X 1800 € 575
  1800 X 2400 € 875

  Gratis kunststof kozijnen offertes

  Als je kunststof kozijnen wil vervangen plaatsen dan is het belangrijk dat je voor een partij kiest die goede kwaliteit levert voor de juiste prijs en een goede service. Offerte.nl helpt je hierbij. Via Offerte.nl brengen we jou in contact met kozijnen specialisten door heel Nederland. Per regio hebben we alvast een selectie voor je gemaakt, zo hebben we een ruim aanbod aan specialisten in regio Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Tilburg. Bekijk de selectie en vraag direct vier offertes op om te vergelijken.

  Ontvang binnen 24 uur tot 3 kozijnen offertes in jouw mailbox!

  Offerte
  Average rating:  
   0 reviews