Een Carimali koffiemachine voor de beste koffie

Start vergelijken
  1. Home
  2. Koffie
  3. Een Carimali koffiemachine voor de beste koffie
  2 mins leestijd

  Op zoek naar een carimali koffieautomaat of andere high-end koffie? Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk de prijs van een carimali koffiemachine.

  Waarom kiezen voor een Carimali koffiemachine?

  Italië is de bakermat van de Europese koffiecultuur. Een Italiaans koffiezetapparaat belooft goede koffie met een volle smaak en een rijk aroma. Dat is geen koffie drinken, maar een koffiebelevenis. Op kantoor zorgt een professionele koffiemachine echt voor een verwenmomentje voor jou en je collega’s. Zo wordt de ochtendbriefing een stuk aangenamer. Bovendien hebben de Italiaanse Carimali koffiemachines een prachtig design dat moeiteloos past bij ieder kantoorinterieur.

  Carimali op kantoor

  Als je binnenkomt op kantoor, dan wil je snel genieten van een cappuccino, latte macchiato of espresso, want zo begin je sneller aan je dag. Carimali heeft daarom volautomatische koffiemachines ontworpen met een prachtig design. De machines maken vooral gebruik van verse koffiebonen die per kopje worden gemalen. Sommige machines hebben zelfs meerdere bonenreservoirs.

  Er zijn uiteraard verschillende koffiespecialiteiten om uit te kiezen. Zet een kopje onder de machine en je hebt snel een heerlijk geurende koffie. Natuurlijk staat zo’n apparaat mooi op de afdeling, maar ze zijn ook zeer geschikt voor de horeca. Zoals in een zelfbedieningsrestaurant of in een kleinere horecagelegenheid.

  Carimali espressomachines

  Voor een bedrijf in de horeca heeft Carimali de mooiste espressomachines waarmee een barista in een handomdraai heerlijke koffie maakt. Ze worden de Traditionals genoemd en zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn machines die een kopje zetten, maar ook die er twee tegelijk verzorgen. De machines zijn halfautomatisch en moeten dus nog wel met de hand bediend worden. Ideaal voor kantines, verenigingen, koffiehuizen en restaurants met een barista achter de bar.

  De prijs van een Carimali koffieautomaat

  De Carimali koffiemachine prijs kan per aanbieder verschillen. Dat heeft te maken met de verschillende kosten die samen het koffiecontract vormen. Dit contract bestaat altijd uit drie pijlers die in een offerte los worden aangegeven.

  Deze kostenposten zijn:

  • De kosten voor de koffie (bonen, vriesdroog, filtermaling)
  • De kosten voor de koffieautomaat zelf (lease- of koopprijs)
  • De kosten voor het service- en onderhoudscontract

  Samen vormen zij de prijs die je bijvoorbeeld per maand betaalt voor een Carimali koffiemachine.

  Vergelijk verschillende offertes via Offerte.nl

  Om je te helpen de beste keuze te maken wat Carimali koffiemachines betreft, is het verstandig meerdere offertes aan te vragen om zo de kosten te vergelijken. Geef de zoektocht naar het beste contract uit handen en laat ons offertes voor je aanvragen. Dan hoef jij ze alleen maar te vergelijken en een keuze te maken.