error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →

Professionele Jura koffiemachine?

Laatste update:

Koffie zorgt voor creativiteit, een praatje met collega’s en een rustmoment tijdens een drukke dag. En met de Jura koffiemachines biedt je je collega’s een heerlijke kop koffie. Jura heeft koffiemachines voor 10 tot 200 kopjes koffie per dag. En ja, daar horen ook luxe koffiespecialiteiten bij. En ze zijn heel simpel schoon te houden.

Verschillende machines vol koffieplezier

Jura biedt koffiemachines die heel gemakkelijk te bedienen zijn, je snel van een lekkere, verse kop koffie voorzien en naar ieders behoefte zijn in te stellen. De apparaten voor professioneel gebruik zijn ingedeeld in drie categorieën:

 • GIGA-X serie
 • X-serie
 • WE-serie

GIGA X-serie

De GIGA X-serie van Jura bevat twee koffiemolens die de bonen snel vermalen. Vervolgens hebben ze maar liefst twee pompen en twee parallelle doorloopsystemen om zo twee kopjes tegelijk te zetten. Geschikt voor maximaal 200 kopjes koffie per dag is dit een robuust en sterk apparaat. Het is geheel naar wens in te stellen, dus ook met koffiespecialiteiten en sterktes.

X-serie

De X-serie van Jura is stijlvol en elegant. Het is een ideale machine voor kantoortuinen, cateringruimtes en zelfbedieningsrestaurants (om maar een paar mogelijkheden te noemen). Net als de GIGA X-serie is de X-serie helemaal naar wens in te stellen. Drinken jullie graag koffie verkeerd, dan zet je deze functie aan. Maar het is ook mogelijk om specialiteiten te blokkeren. Geschikt voor maximaal 80 kopjes koffie per dag.

WE-serie

De WE-serie is de kleinste van de drie series en geschikt voor maximaal 30 kopjes koffie per dag. Ideaal dus voor een klein bedrijf, de vergaderzaal of voor een enkele afdeling. Maar vergis je niet, de stijlvol vormgegeven machines hebben wel een groot bonenreservoir, zodat je niet snel zonder zit. Zet met gemak twee kopjes koffie tegelijk en verschillende koffiespecialiteiten. Geschikt voor maximaal 30 kopjes koffie per dag.

Weinig onderhoud nodig

De Jura koffiemachines zijn voor een groot deel zelfreinigend. Zo bevatten alle machines een spoel- en reinigingsprogramma die je met een druk op de knop aanzet. Dat maakt alle apparaten geheel gebruiksvriendelijk en het onderhoud kost weinig moeite voor jou en je collega’s. Uiteraard zal een vertegenwoordiger van Jura de koffieapparaten nakijken, schoonhouden en afstellen. Ook zal deze problemen oplossen met het apparaat en een servicebeurt geven wanneer dit nodig is.

Voordelen en nadelen

Voordelen van Jura koffiemachines:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Zeer makkelijk schoon te houden
 • Altijd verse koffie dankzij bonen in de silo’s
 • Geen plastic of kartonnen bekertjes, maar echte kopjes en mokken
 • Mogelijkheid om helemaal naar wens in te stellen
 • Gemakkelijk uit te breiden met diverse accessoires voor nog meer koffieplezier Nadelen van Jura koffiemachines:
 • Je moet koffiebonen op voorraad hebben en zelf bijvullen
 • Grootste capaciteit is 200 kopjes koffie per dag
 • Kopjes en mokken geven afwas.

Koffiecontract

De kosten voor een koffiemachine van Jura wisselen per machine. De ene is nu eenmaal duurder dan de ander. Dat heeft met vermogen en capaciteit te maken. Toch biedt Jura ook vaak een koffiemachine in de aanbieding aan. Welk apparaat je ook kiest, voor koffie op je bedrijf zijn de kosten van een koffiecontract als volgt opgebouwd:

 • Kosten van de koffiemachine
 • Kosten van de koffiebonen
 • Onderhoudskosten van het servicecontract

Vraag een offerte aan voor Jura koffieapparaten

Wil je een professionele koffiemachine van Jura voor kantoor, de kantine, vereniging of het zelfbedieningsrestaurant? Vraag dan via ons tot vijf offertes aan om zo de beste machine voor jullie wensen te vinden, tegen de beste prijzen. Vraag vandaag nog de offertes aan, dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Gerelateerde artikelen
Een goede horeca koffiemachine voor de beste prijs? Vergelijk direct.
Lees meer
Koffieautomaat leasen of huren? Ontvang direct 5 offertes.
Lees meer
Een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Bekijk de mogelijkheden!
Lees meer
Goede koffie op kantoor? Vergelijk hier verschillende leveranciers.
Lees meer
Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2019]
Lees meer
De beste instant koffie voor werk of kantoor.
Lees meer
Een Carimali koffiemachine voor de beste koffie?
Lees meer
Is koffie voor je personeel aftrekbaar?
Lees meer
Op zoek naar de beste fresh brew koffieautomaat?
Lees meer