error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Op zoek naar een professionele espressomachine? Vergelijk direct.

Laatste update:

Wil jij je collega's, gasten en klanten altijd kunnen verrassen met verse espresso? Dan is het hoog tijd om te investeren in een professionele espressomachine. Hiermee maak je snel en eenvoudig deze kwaliteitskoffie met de karakteristieke smaak. Het aanbod in espressomachines is heel gevarieerd. Als je in de horeca werkt, heb je meestal een ander type machine nodig dan op een kantoor. Offerte.nl helpt je snel een machine te vinden die perfect past bij jouw situatie. Zo bespaar je al snel 40 procent op de kosten van het leasen van een professionele espressomachine.

De beste espresso voor fijnproevers

Een echte koffieliefhebber weet dat goede espresso maken een ware kunst is. Niet voor niets moet je als professionele barista over veel kennis en vaardigheden beschikken. Het is niet eenvoudig om te zorgen dat bijvoorbeeld de druk, de temperatuur en het melkschuim precies goed zijn. Dit vergt de nodige tijd en aandacht als je het met een handmatige espressomachine doet. Leuk voor thuis, op kleine kantoortjes of in kleinschalige horecagelegenheden, maar niet erg praktisch als je in korte tijd veel kopjes espresso wilt kunnen maken. Dan heb je meer aan een halfautomatische of volautomatische espressomachine.

Gebruiksvriendelijke espressomachine voor horeca en kantoor

Wil je veel kopjes espresso maken van uitstekende kwaliteit, zonder dat dit je veel tijd of moeite kost? Laat je dan werk uit handen nemen met een professionele espressomachine. Zo hoeven je collega's, gasten of klanten niet lang te wachten op een stomend kopje verse espresso. Jij hebt zo meer tijd en aandacht voor dat belangrijke overleg, verkoopgesprek of voor je andere gasten. Herken jij jezelf in deze situatie? Dan is een halfautomatische of volautomatische espressomachine waarschijnlijk de juiste keuze. Deze zorgt voor een constante, hoge kwaliteit van je espresso.

Professionele espressomachine: halfautomatisch of volautomatisch?

Vind jij het als koffieliefhebber leuk om toch voor een deel bij te dragen aan het maken van een kopje verse espresso? Dan is een halfautomatische espressomachine een ware uitkomst. Hiermee ben je zelf verantwoordelijk voor het malen van de koffiebonen en het plaatsen van de koffie en het filter in de machine. Daarna neemt het apparaat het van je over. Heb je geen tijd om deze voorbereidende stappen voor je rekening te nemen, dan is een volautomatische koffiemachine een betere keuze. Hiermee hoef je alleen maar op de knoppen te drukken: de espressomachine doet de rest.

Zo vraag je een offerte aan voor een professionele espressomachine

Via offerte.nl vraag je makkelijk offertes aan voor een passende espressomachine. Geef hierbij aan voor hoeveel personen je dagelijks ongeveer espresso wilt kunnen maken. Ook is het handig om te weten of je de machine voortdurend zult gebruiken, of bijvoorbeeld alleen tijdens pauzemomenten. Komt de espressomachine op een zichtbare plek te staan? Dan kun je ervoor kiezen om een oogstrelend model aan te schaffen. Vul online je wensen in op offerte.nl. Daarna ontvang je spoedig tot vijf aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers uit jouw regio.

Zo vergelijk je offertes voor espressomachines

Heb je eenmaal vijf passende offertes voor espressomachines ontvangen, dan is het tijd om ze te vergelijken. Dit doe je door te kijken naar de opbouw van de kosten, bestaande uit:

  • De prijs van de machine
  • De prijs van de koffie zelf
  • De prijs van service en onderhoud De beste manier om te profiteren van kwaliteitskoffie zonder dat dit veel moeite kost, is een espressomachine leasen. In een leasecontract zijn al deze kosten inbegrepen. Je komt dus niet snel voor verrassingen te staan. Bovendien betaal je in termijnen. Dit is handig als je geen budget beschikbaar hebt om een machine te kopen.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorie├źn
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

Goeie site en snel. Hadden vrij snel telefoon van verschillende aanbieders

Simpel apparaat voor lekkere gewone koffie en het maken van thee

Geen toelichting

Voor ons personeel 90+ zocht ik een goede koffie leverancier. Direct goed geholpen. Klasse!

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.

Geen toelichting

Snelle reacties

Gewoon prima, niks op aan te merken. Wel vraag ik jullie mijn persoonlijke gegevens niet met naam etc te delen met derden en te behandelen adhv de nieuwe wettelijke privacy regels medio 2018

Heb 2 offertes ontvangen

goed

Rechtstreeks, Kort, Duidelijk en Adequaat. Met andere woorden hier kunnen we mee verder.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reactie van leveranciers. Opdracht op de juiste wijze doorgezet.

Geen toelichting

Snelle reacties

Geen toelichting

Geen toelichting

Koffieautomaat nodig? Echt vraag dan offertes aan via Offerte.nl! We kregen zo snel offertes binnen!

Binnen een paar minuten had ik de eerste reactie al binnen.

Snel