error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Goedkoop scheiden

Laatste update:

Inhoudsopgave

Als een huwelijk vanuit één of beide partijen niet meer goed gaat, dan kan een scheiding de beste optie zijn. Een belangrijk punt bij de scheiding zijn de kosten die hierbij komen kijken. Goedkoop scheiden is financieel gezien voor beide partijen het voordeligst. Een mediator helpt bij het vinden van een oplossing waar beide kanten zich in kunnen vinden. Zo voorkom je dat een van de 2 partners heel veel alimentatie moet betalen.

Hoe kan een mediator helpen?

Een mediator is een professionele bemiddelaar die onafhankelijk is. De mediator kan partijen helpen die hulp nodig hebben bij een juridisch probleem. Bij mediation staat centraal dat de mediator geen standpunt inneemt. Dit betekent dat de mediator onafhankelijk is van beide partijen. De persoon zal het zoeken naar een oplossing stimuleren. Een belangrijk punt bij mediation is dat de dienst bij beide partijen vrijwillig wordt aangevraagd. Deze vrijwilligheid helpt bij de sessies omdat de partijen hierdoor gemotiveerd zijn om het conflict snel en effectief op te lossen. Een ander belangrijk punt bij mediation is geheimhouding. Er wordt een overeenkomst getekend, zodat de informatie niet openbaar wordt gemaakt. Door middel van de geheimhouding kan iedere partij vrijuit spreken en zal er sneller tot een oplossing worden gekomen. Naast dat de mediator het gesprek in goede richting probeert te leiden, zal de persoon ook met suggesties komen voor de partijen.

Goedkope mediator

Om goedkoop te scheiden is het handig om verschillend mediation kantoren met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunnen beide partijen de meest geschikte mediator vinden voor de beste prijs. De kosten van de mediator verschillen op basis van de aanvraag die gedaan wordt. Het kan voorkomen dat beide partijen alles al samen hebben afgesproken. In dit kunnen de kosten bespaard worden, omdat het vrijwel alleen nog officieel gemaakt moet worden. Als de partijen niet meer goed door één deur kunnen, dan komt er meer tijd bij kijken voor de mediator omdat er aanvullende afspraken moet worden gemaakt. Goedkoop scheiden kan dus het beste gerealiseerd worden door verschillende mediation kantoren met elkaar te vergelijken. Er zal dan een goedkope mediator gevonden worden voor u.

Vrijblijvende offertes

Goedkoop scheiden kan het best met behulp van mediation. Dit zorgt ervoor dat je samen tot een overeenkomst kan komen over aspecten als de hoogte van eventuele alimentatie. Door ons formulier in te vullen ontvang je vrijblijvende offertes van mediators in de buurt.

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 45 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Direct werd ik gebeld door meerdere mediators, en was de keuze welke snel gemaakt.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Hele snelle reacties en duidelijke offertes

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Goed en snelle terugkoppeling

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Geen toelichting

prima!

Geen toelichting

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Geen toelichting

Heel goed.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Geen toelichting

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Geen toelichting

Arbeidsconflict met mijn werkgever. Ik had een mediator nodig. Gelukkig werd ik meteen gebeld door verschillende mediators.

Geen toelichting