Op zoek naar een Franke koffiemachine of andere high-end koffie? Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

Inhoudsopgave

Voor jou en je collega's is een lekker bakje koffie een hoogtepunt van de werkdag. Bijna iedereen houdt wel van het zwarte goud. Toch heeft iedereen ook zijn eigen voorkeuren als het gaat om de bereiding en sterkte. Wil jij ervoor zorgen dat iedere medewerker of gast bij jouw bedrijf optimaal geniet van een kopje koffie? Dan zijn Franke koffiemachines een echte aanwinst. Deze zijn makkelijk te bedienen en geheel naar wens in te stellen. Zo krijgt iedereen moeiteloos zijn favoriete kopje koffie.

De voordelen van Franke koffiemachines

Het Zwitserse merk Franke staat voor degelijke en stijlvolle koffiemachines die heel precies en toch gemakkelijk te bedienen zijn. Ze zijn daardoor heel geschikt voor op kantoor. Met een paar drukken op de knop kan iedereen een stomend kopje espresso maken. Maar melkcreaties zoals cappuccino of koffie verkeerd behoren ook tot de mogelijkheden, net als een kopje heerlijke chocolademelk of heet water voor thee. De kopgrootte en sterkte zijn individueel in te stellen. Zo krijgt iedereen zijn favoriete hete drankje voorgeschoteld, zonder dat het veel tijd of moeite kost. Franke koffiemachines vallen daarnaast op door hun mooie ontwerp. Ze ontvingen al diverse prijzen voor design.

De beste Franke koffiemachines voor iedere zaak

Werk je bij een horecazaak of op kantoor? Heb je dagelijks veel klanten of collega's die naar koffie snakken, of werken jullie met een klein team? Via offerte.nl vind je makkelijk Franke koffiemachines die bij je bedrijf passen. Dit Zwitserse merk biedt verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Kies je voor een volautomatische koffieautomaat van Franke, dan is zelfs een kwalitatief hoogwaardige espresso maken een fluitje van een cent.

Zo vind je gemakkelijk de perfecte koffieautomaat voor je zaak

Franke heeft verschillende koffiemachines. Maar hoe vind je nu het model dat het beste bij jouw werksituatie past? Ga eerst na:

  • Hoeveel kopjes per dag er nodig zijn
  • Hoeveel soorten koffie en andere dranken je wilt bieden
  • Hoeveel ruimte je beschikbaar hebt
  • Hoeveel je maandelijks wilt besteden aan koffiefaciliteiten Neem vervolgens enkele minuten de tijd om je wensen in te vullen op offerte.nl. Binnen 24 uur na het aanvragen van offertes ontvang je aanbiedingen van koffieleveranciers in je regio.

Zo vergelijk je offertes van koffieleveranciers

Een koffiemachine van professionele kwaliteit kopen vergt een aardige investering. Daarom kiezen veel ondernemingen voor het leasen van een koffiemachine. Alle kosten zijn dan in het servicecontract inbegrepen. Kijk naar de volgende kostenposten om slim offertes te vergelijken:

  • Kosten voor de machine
  • Kosten voor de koffie zelf
  • Kosten voor service en onderhoud

Vraag nu offertes aan via offerte.nl en kies makkelijk de meest aantrekkelijke deal.