error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een Carimali koffiemachine voor de beste koffie?

Laatste update:

Italië is de bakermat van de Europese koffiecultuur. Een Italiaans koffiezetapparaat belooft goede koffie met een volle smaak en een rijk aroma. Dat is geen koffie drinken, maar een koffiebelevenis. Op kantoor is dat echt een verwenmomentje voor jou en je collega’s. Zo wordt de ochtendbriefing een stuk aangenamer. Bovendien hebben de Italiaanse Carimali koffiemachines een prachtig design dat moeiteloos past bij ieder kantoorinterieur. Kies voor gebruiksgemak en lekkere koffiespecialiteiten verzorgd door Carimali koffiemachines.

Koffie voor je collega’s

Als je binnenkomt op kantoor, dan wil je snel genieten van een cappuccino, latte macchiato of espresso, want zo begin je sneller aan je dag. Carimali heeft daarom volautomatische koffiemachines ontworpen met een prachtig design. De machines maken vooral gebruik van verse koffiebonen die per kopje worden gemalen. Sommige machines hebben zelfs meerdere bonenreservoirs. Er zijn uiteraard verschillende koffiespecialiteiten om uit te kiezen. Zet een kopje onder de machine en je hebt snel een heerlijk geurende koffie. Natuurlijk staat zo'n apparaat mooi op de afdeling, maar ze zijn ook zeer geschikt voor de horeca. Zoals in een zelfbedieningsrestaurant of in een kleinere horecagelegenheid.

Koffie voor de horeca

Voor een bedrijf in de horeca heeft Carimali de mooiste espressomachines waarmee een barista in een handomdraai heerlijke koffie maakt. Ze worden de Traditionals genoemd en zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn machines die een kopje zetten, maar ook die er twee tegelijk verzorgen. De machines zijn halfautomatisch en moeten dus nog wel met de hand bediend worden. Ideaal voor kantines, verenigingen, koffiehuizen en restaurants met een barista achter de bar.

De prijs van een Carimali koffieautomaat

De prijs voor een Carimali koffiemachine kan per aanbieder verschillen. Dat heeft te maken met de verschillende kosten die samen het koffiecontract vormen. Dit contract bestaat altijd uit drie pijlers die in een offerte los worden aangegeven. Deze kostenposten zijn:

  • De kosten voor de koffie (bonen, vriesdroog, filtermaling)
  • De kosten voor de koffieautomaat zelf (lease- of koopprijs)
  • De kosten voor het service- en onderhoudscontract Samen vormen zij de prijs die je bijvoorbeeld per maand besteedt aan de Carimali koffiemachine.

Vergelijk verschillende offertes dankzij Offerte.nl

Om je te helpen de beste keuze te maken wat Carimali koffiemachines betreft, is het verstandig meerdere offertes aan te vragen om zo de kosten te vergelijken. Geef de zoektocht naar het beste contract uit handen en laat ons tot vijf offertes voor je aanvragen. Dan hoef jij ze alleen maar te vergelijken en een keuze te maken.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

Goeie site en snel. Hadden vrij snel telefoon van verschillende aanbieders

Heb 2 offertes ontvangen

Goed

Was heel snel en direct erna hebben veel leveranciers contact opgenomen

Snelle reacties

Geen toelichting

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.

We hebben een koffieautomaat laten plaatsen. We kregen binnen 24uur meerdere offertes voor koffieautomaten.

Geen toelichting

Geen toelichting

Gewoon prima, niks op aan te merken. Wel vraag ik jullie mijn persoonlijke gegevens niet met naam etc te delen met derden en te behandelen adhv de nieuwe wettelijke privacy regels medio 2018

Goed

Geen toelichting

Direct 5 offertes van koffieautomaten leveranciers. Top!

Geen toelichting

Snelle reactie van leveranciers. Opdracht op de juiste wijze doorgezet.

Snelle reacties

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Binnen een paar minuten had ik de eerste reactie al binnen.