Habit waterkoelers

Start vergelijken
  1. Home
  2. Waterkoeler
  3. Habit waterkoeler op werk of kantoor?
  2 mins leestijd

  Tijdens het werken heb je regelmatig een opkikker nodig. Na uren vergaderen, onderhandelen of telefoneren heb je een droge mond. Van continu geconcentreerd naar je scherm staren krijg je een duf hoofd en vierkante ogen. Een glas fris water kan op zo’n moment wonderen doen. Het bevordert je concentratie, geeft nieuwe energie en heeft nog veel meer voordelen voor de gezondheid. Het is dus goed voor de productiviteit van je bedrijf en het is nog voordelig ook.

  Wil je een handzame en betaalbare waterkoeler? Dan is er vast een Habit waterkoeler die bij je past. Via offerte.nl vind je deze voor een extra scherpe prijs.

  Welke Habit waterkoeler past bij je bedrijf?

  Of je nu veel of weinig collega’s of bezoekers hebt, er is altijd wel een passende Habit waterkoeler te vinden. Heb je een klein bedrijf met minder dan 8 collega’s, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Habit waterkoeler in een zogenaamd desktop-model. Deze plaats je makkelijk op een tafel, aanrecht of kastje. Je vult deze waterkoeler zelf bij met leidingwater. Dit wordt gefilterd en gekoeld, waardoor het extra lekker smaakt. Wil je meer mensen van lekker water voorzien? Kies dan voor een groter apparaat met meer vermogen. Sommige waterkoelers van Habit leveren tot wel 80 liter gekoeld water per uur. Bij zulke waterkoelers kun je ook makkelijk grote kannen tegelijk vullen. Deze vragen wel om een plekje vlakbij een wateraansluiting. Sommige varianten kunnen behalve koel water ook heet of bruisend water voor je maken.

  Wat zijn de voordelen van een Habit waterkoeler?

  Welke waterkoeler van Habit je ook kiest, je krijgt altijd een kwaliteitsproduct. De waterkoelers van dit merk zijn voordelig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Je hebt er jarenlang plezier van, mits je ze goed onderhoudt. Zeker met de speciale hulpmiddelen en onderhoudscontracten die beschikbaar zijn, is dit heel eenvoudig. Doordat je leidingwater gebruikt, zit je niet met een hoeveelheid plastic flessen die je kwijt moet. Dit is nog milieuvriendelijk ook. Vraag via offerte.nl snel en eenvoudig offertes aan van regionale waterleveranciers. Zo bespaar je nog meer op je dagelijkse dosis fris water.