error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat kost een uitvaart bij Yarden? Lees het hier.

Laatste update:

Is een dierbare van je overleden en moet je plotseling een uitvaart regelen? In deze emotioneel beladen periode komt er veel op je af. Een beetje steun bij het regelen van een laatste afscheid is dan meer dan welkom. Yarden kan je hierbij helpen en verzekert je van een mooi afscheid. Benieuwd naar wat een uitvaart bij Yarden kost? Wij vertellen het je graag.

Dit doet Yarden

Het is belangrijk dat je op een betekenisvolle manier afscheid neemt van je dierbaren. Want dat helpt jou het rouwproces beter te doorstaan. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Ook steunt en inspireert Yarden jou graag bij het organiseren van een begrafenis of crematie van jouw geliefde of van jezelf. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Zo bereken je jouw uitvaartkosten bij Yarden

Benieuwd naar wat een uitvaart bij Yarden kost? De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Een simpel afscheid in besloten kring kost al snel zo’n € 5.000. Via de calculator op de website van Yarden bereken je snel en eenvoudig de kosten die horen bij jouw uitvaartwensen. Vul hierbij je persoonlijke uitvaartwensen in en bekijk de gemiddelde kosten van je voorkeuren.

Uitvaartverzekering bij Yarden

Yarden biedt je met een flexibele uitvaartverzekering de mogelijkheid om je uitvaart op maat te verzekeren. Je kiest hierbij zelf het verzekerde bedrag. Je kunt dit bedrag aanpassen wanneer je maar wilt. Ook kun je zelf bepalen hoe je het verzekerde bedrag uitgekeerd krijgt. Dit kan bijvoorbeeld via een vergoeding van de uitvaartkosten op basis van facturen, of via een uitkering van een geldbedrag aan jouw nabestaanden. Je kan ook voor een combinatie kiezen.

Wat kost een uitvaart bij Yarden: begraven versus cremeren

Of de overledene begraven of gecremeerd wordt heeft invloed op de totale kosten van een uitvaart. Zo liggen de vaste kosten van een crematie over het algemeen lager dan die van een begrafenis. Dit komt doordat er geen grafkosten zoals begraafkosten, grachtrecht en grafonderhouder zijn.

De begrafeniskosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten: hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger
  • Plechtigheid: hieronder valt de uitvaartdienst, het versturen van rouwkaarten, het rouwboeket en de catering
  • Persoonlijke voorkeur: iedereen heeft een eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s of kiezen voor een eenvoudige of uitgebreide catering
  • Grafkosten: de grafkosten verschillen per gemeente. Je kunt kiezen voor een algemeen graf of een eigen graf
  • Grafmonument: je kunt ervoor kiezen om een grafsteen te plaatsen op het graf

De crematiekosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten: hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger
  • Plechtigheid: hieronder valt de uitvaartdienst, het versturen van de rouwkaarten, het rouwboeket en de catering
  • Persoonlijke voorkeur: iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s, een langer gebruik van een aula of crematorium of kiezen voor een eenvoudige of uitgebreide catering

Offerte.nl helpt brengt jou graag in contact met uitvaartondernemers

Als een geliefde overlijdt, heb je vreselijk veel om over na te denken. Er komt veel op je af, de tijdsdruk is groot, terwijl je eigenlijk geen ruimte in je hoofd hebt om alles voor elkaar te krijgen. Een beetje hulp is dan meer dan welkom. Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van een goede uitvaartverzorger zoals Yarden. Wil je graag de uitvaartkosten vergelijken? Wij brengen je met maximaal vijf uitvaartverzorgers in contact die we speciaal voor jou selecteren. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je een fijne uitvaartverzorger kiest en dat aan alles wordt gedacht.

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 151 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Geen toelichting

OK

Geen toelichting

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Ik heb een aantal offertes binnengekregen en snel dank daarvoor. Verder kan ik er niets over zeggen ik ben er niet op in gegaan nog. Heeft niets te maken met de offertes verder kan er inhoudelijk niets over zeggen dus of het goed of slecht was

Zeer snelle reactie verkregen

Invullen van het formulier is eenvoudig. Na verzending volgde snel reactie van aanbieders die hulp boden.

Geen toelichting

prima

OK

Geen toelichting

U hebt ons prima geholpen bij het zoeken naar een goede en hopelijk betrouwbare begrafenisondernemer. Bedankt.

Prima hele snelle reacties

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

kreeg 4 offertes, er wordt snel op gereageerd

Binnen 10 minuten 3 offertes gekregen

Geen toelichting

Ja gewoon goed

Werkt prima!

Geen toelichting

Geen toelichting

Bedankt voor de snelle service. Ik was erg tevreden over de goede informatie.

vlot en zorgvuldig