Wat kost een uitvaart bij Yarden? Lees het hier.

Start vergelijken
  1. Home
  2. Uitvaart
  3. Wat kost een uitvaart bij Yarden? Lees het hier.
  3 mins leestijd

  Is een dierbare van je overleden en moet je plotseling een uitvaart regelen? In deze emotioneel beladen periode komt er veel op je af. Een beetje steun bij het regelen van een laatste afscheid is dan meer dan welkom. Yarden kan je hierbij helpen en verzekert je van een mooi afscheid. Benieuwd naar wat een uitvaart bij Yarden kost? Wij vertellen het je graag.

   

  Vergelijk uitvaartverzorgers

   

  Dit doet Yarden

  Het is belangrijk dat je op een betekenisvolle manier afscheid neemt van je dierbaren. Want dat helpt jou het rouwproces beter te doorstaan. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Ook steunt en inspireert Yarden jou graag bij het organiseren van een begrafenis of crematie van jouw geliefde of van jezelf. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

  Zo bereken je jouw uitvaartkosten bij Yarden

  Benieuwd naar wat een uitvaart bij Yarden kost? De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Een simpel afscheid in besloten kring kost al snel zo’n € 5.000. Via de calculator op de website van Yarden bereken je snel en eenvoudig de kosten die horen bij jouw uitvaartwensen. Vul hierbij je persoonlijke uitvaartwensen in en bekijk de gemiddelde kosten van je voorkeuren.

  Uitvaartverzekering bij Yarden

  Yarden biedt je met een flexibele uitvaartverzekering de mogelijkheid om je uitvaart op maat te verzekeren. Je kiest hierbij zelf het verzekerde bedrag. Je kunt dit bedrag aanpassen wanneer je maar wilt. Ook kun je zelf bepalen hoe je het verzekerde bedrag uitgekeerd krijgt. Dit kan bijvoorbeeld via een vergoeding van de uitvaartkosten op basis van facturen, of via een uitkering van een geldbedrag aan jouw nabestaanden. Je kan ook voor een combinatie kiezen.

  Wat kost een uitvaart bij Yarden: begraven versus cremeren

  Of de overledene begraven of gecremeerd wordt heeft invloed op de totale kosten van een uitvaart. Zo liggen de vaste kosten van een crematie over het algemeen lager dan die van een begrafenis. Dit komt doordat er geen grafkosten zoals begraafkosten, grachtrecht en grafonderhouder zijn.

  De begrafeniskosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten: hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger
  • Plechtigheid: hieronder valt de uitvaartdienst, het versturen van rouwkaarten, het rouwboeket en de catering
  • Persoonlijke voorkeur: iedereen heeft een eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s of kiezen voor een eenvoudige of uitgebreide catering
  • Grafkosten: de grafkosten verschillen per gemeente. Je kunt kiezen voor een algemeen graf of een eigen graf
  • Grafmonument: je kunt ervoor kiezen om een grafsteen te plaatsen op het graf

  De crematiekosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten: hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger
  • Plechtigheid: hieronder valt de uitvaartdienst, het versturen van de rouwkaarten, het rouwboeket en de catering
  • Persoonlijke voorkeur: iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s, een langer gebruik van een aula of crematorium of kiezen voor een eenvoudige of uitgebreide catering

  Offerte.nl helpt brengt jou graag in contact met uitvaartondernemers

  Als een geliefde overlijdt, heb je vreselijk veel om over na te denken. Er komt veel op je af, de tijdsdruk is groot, terwijl je eigenlijk geen ruimte in je hoofd hebt om alles voor elkaar te krijgen. Een beetje hulp is dan meer dan welkom. Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van een goede uitvaartverzorger zoals Yarden. Wil je graag de uitvaartkosten vergelijken? Wij brengen je met maximaal vijf uitvaartverzorgers in contact die we speciaal voor jou selecteren. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je een fijne uitvaartverzorger kiest en dat aan alles wordt gedacht.

  Offerte
  Average rating:  
   0 reviews