Vind een antwoordservice voor de juiste prijs. Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

Inhoudsopgave

Een telefonische antwoordservice is ideaal voor kleine bedrijven en zzp’ers die veel onderweg zijn. Een gemist telefoontje zou zomaar een gemiste kans kunnen zijn met een potentiële klant of opdrachtgever. Een goede telefoniste is daarom goud waard. Maar wat als je geen ruimte of geld hebt om een vaste telefoniste in dienst te nemen? Dan kies je voor een antwoord service. Want dan ben je altijd bereikbaar – zelfs in de avond of in het weekend, als jij dat wilt natuurlijk.

Wat is een telefonische antwoordservice?

Een antwoord service is eigenlijk een telefonistenbureau dat altijd de telefoon voor je beantwoordt. Schakel eenvoudig door naar de antwoordservice, als je onderweg bent of van een welverdiende vakantie geniet. Zodra je door een (potentiële) klant gebeld wordt, komt deze niet terecht op je antwoordapparaat, maar bij de antwoord service. Hier zit een vakkundige medewerker klaar om de beller ter woord te staan. De boodschap wordt aangenomen en aan je doorgegeven, maar ook verstrekken de telefoonmedewerkers de beller van informatie. Uiteraard bepaal jij welke informatie er doorgegeven moet worden aan de beller.

Antwoordservice Nederland

Veel kleinere bedrijven maken in Nederland gebruik van een antwoord service. Dat is ook niet zo vreemd, want je kan nu eenmaal niet dag en nacht bereikbaar zijn. Je moet ook eten, slapen, de kinderen uit school halen, weekend houden en vakantie vieren. Maar ook als je wel aan het werk bent, is het niet altijd fijn om gestoord te worden door het gerinkel van de telefoon. En wat dacht je als je onderweg bent? In de auto, trein of op de fiets heb je ook niet altijd tijd en zin om een zakelijk telefoongesprek te voeren.

Daarom kies je dus voor een antwoordservice in Nederland die al deze telefoongesprekken voor je aangaat. Jij krijgt vervolgens door wie er heeft gebeld en waarvoor, zodat je eerst de urgentie kan bepalen en dan op een later tijdstip kan terugbellen.

Kosten van een telefoonbeantwoordservice

Een telefoonbeantwoordservice huur je in en dat kan op verschillende manieren. Heb je weinig telefoongesprekken, dan is het goed om op zoek te gaan naar een antwoordservice in Nederland, waarbij de teller pas gaat lopen per telefoongesprek. Maar heb je een bedrijf met veel telefonisch verkeer, dan kun je weer kiezen voor een abonnementsvorm, waarbij je dus maandelijks een bedrag aan contributie betaalt. De hoogte van deze bedragen verschilt van antwoord service tot antwoord service en hangt overigens ook samen met je wensen in bereikbaarheid.

Denk hierbij aan of je bereikbaar wil zijn na kantooruren en in het weekend of alleen van 8:00 tot 18:00 uur. De keuze is aan jou. Maar welke antwoordservice past er nu het beste bij jou en je bedrijf? Er zijn veel van deze services te vinden in Nederland. Welke service het beste bij je past? Daar kom je pas achter, als je een offerte aanvraagt via Offerte.nl.

Vrijblijvende offertes voor een telefonische antwoordservice

Ben je op zoek naar een antwoord service, maar weet je niet waar je moet beginnen met het vinden van een goede service die bij je past? Laat dan je wensen achter bij ons in het aanvraagformulier. Vertel wat over je zelf en waar je precies naar op zoek bent. En natuurlijk ook of je op zoek bent naar een antwoordservice voor een vast abonnement of voor enkele telefoongesprekken. En natuurlijk of je 24/7 bereikbaar wilt zijn.

Wij gaan dan voor jou de beste offertes opvragen bij een aantal antwoordservices. Deze offertes ontvang je dan in je mailbox. Jij bepaalt verder welke offerte – en dus welke antwoordservice – het beste bij je bedrijf en wensen past. Neem contact met ze op of wacht tot ze contact opnemen met jou voor een kennismakingsgesprek. Daarna loop je nooit meer een klant mis. Zelfs niet ’s nachts of in het weekend.