error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Restaurant website laten maken

Laatste update:

Uit eten gaan is een heerlijke aangelegenheid. Het is een moment van verwennerij – je hoeft immers niet te koken of af te wassen en je wordt bediend – en luxe. Bovendien is het heel gezellig om zo een romantische date te hebben, een feestje te vieren of gewoon lekker bij te kletsen met vriendinnen. Dit zie je in je restaurant dagelijks gebeuren. Wist je dat een avondje uit eten of een gezellige lunch steeds vaker begint bij een goede website? Steeds meer mensen gaan eerst online kijken wat er op de menukaart staat. Ambiance foto’s helpen mee om je bezoekers lekker te maken voor het restaurant en om de pret vast te laten beginnen. Veel mensen hebben het idee dat een slechte website ook garant staat voor een slecht restaurant. Daarom is het zaak om een goede restaurant website te laten maken.

Inhoudsopgave

Perfecte uitstraling

Je hebt alle zorg gestoken in de perfecte uitstraling van je restaurant. Een goed webdesignbureau neemt die uitstraling één op één over op je website. Zo begint de restaurantervaring al op het moment dat men op zoek gaat naar informatie over je etablissement. Om deze uitstraling over te kunnen nemen, moeten er originele foto’s gemaakt worden in het restaurant. Hier zal een webdesigner zeker over kunnen adviseren. En een webdesignbureau, gespecialiseerd in restaurant websites, kent ook goede fotografen die gespecialiseerd zijn in horeca fotografie.

Informatie en interactie

Ga je een restaurant website laten maken, dan is het goed om te weten wat je op de website naar voren wil laten komen. Is het alleen de sfeer of ook een leuk achtergrondverhaal over waar je ingrediënten vandaan komen? In ieder geval neem je op wanneer je geopend bent en hoe je te bereiken bent (telefoon, social media) voor eventuele vragen. Het plaatsen van een menu is een mooie service en biedt je toekomstige bezoeker de mogelijkheid zich vast te verheugen op een gerecht. Verder is het heel belangrijk om interactie te creëren met je gasten. Op een restaurant website is het voor veel bezoekers heel fijn, wanneer je een tafeltje kan reserveren. Bied je ook zaalverhuur of speciale arrangementen aan, zoals plek om te borrelen? Zorg dan dat hier een speciaal contactformulier voor is, zodat men informatie bij je kan inwinnen.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners

Kosten voor restaurant website laten maken

Een restaurant website laten maken kost uiteraard geld. En dat is een investering die zich snel zal terugbetalen in gasten voor het restaurant. De basiskosten (domeinnaam aanschaffen, webhosting) bedragen vaak niet meer dan een paar tientjes per maand. Het webdesign zelf zal meer gaan kosten.

Dit is onder meer afhankelijk van:

  • het aantal pagina’s dat je nodig hebt;
  • de verschillende functies die in de website ingebouwd moeten worden;
  • kosten voor fotografie;
  • kosten voor een tekstschrijver om hoger te ranken in Google;
  • technical support en onderhoud.

Het is verstandig om altijd een support- en onderhoudsclausule op te nemen in de samenwerkingsovereenkomst. Zo kom je bij technische problemen niet ineens voor verrassende kosten te staan.

Vrijblijvende offertes voor een restaurant website

Dat er veel tijd in een goede restaurant website gestoken moet worden, vormt natuurlijk geen probleem. Maar het moet natuurlijk wel in je budget passen. Omdat het bouwen van een restaurant website een speciale expertise vergt, is het fijn om snel de juiste webdesigner te vinden die precies weet wat je nodig hebt. Laat ons deze voor je vinden. Je hoeft alleen aan ons door te geven dat je op zoek bent naar een webdesigner voor een restaurant website en wij doen de rest. Offerte.nl vraagt tot vijf offertes op bij webdesigners die helemaal aansluiten bij je wensen. Vervolgens krijg je deze in je mailbox. Op basis van je budget en behoeftes kies je dan de webdesigner die bij je past. Zo geniet je snel van een prachtige website en een vol restaurant.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 53 reviews over Offerte.nl

De eerste ervaring is positief. Ik wacht nog op de echte offertes

Geen toelichting

supersnelle service!

Goed service heb veel info gelederen top

Geen toelichting

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Vlotte en praktische dienstverlening.

Geen toelichting

Geen toelichting

Ik kreeg netjes 4 keer een offerte.

Prima, mijn nieuwe website is momenteel in aanbouw. Even afwachten nu dus.

Zeer netjes en snelle reactie tijd

Er hebben 2 bedrijven zich snel gemeld en daar zit een goede tussen. Ik had wat alleen wat meer aanbiedingen verwacht.

Prettige ervaring met enthousiaste mensen.

Goed en snel contact. Werden goede vragen gesteld voordat de aanvraag in de behandeling werd genomen.

Goed werk

Geen toelichting

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Geen toelichting

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Prima site! Ik had van 2 bedrijven echt op korte termijn een aanbieding. Het 3de bedrijf kwam pas na 2,5 week met een aanbieding maar dat was toen niet meer nodig natuurlijk.

Snel en maklek

Geen toelichting