Social Media bureau

Start vergelijken
  1. Home
  2. Online marketing
  3. Social Media bureaus vergelijken? Vind de juiste partner
  4 mins leestijd

  Vul in het formulier je wensen in en laat social media marketing bureaus jou een vrijblijvend voorstel doen.

   

  Vergelijk online marketing bureaus

   

  Als drukke ondernemer weet je als geen ander dat het opzetten en uitvoeren van marketingactiviteiten er nogal eens bij inschiet. Bestaande klanten, je medewerkers, bedrijfsprocessen en de administratie vergen alle tijd, aandacht en energie. Wanneer de tijd en kennis ontbreekt, is het verstandig om de social media marketing uit te besteden aan een social media marketing bureau.

  Zo zorg je ervoor dat de vindbaarheid van jouw website wordt verbeterd en je hoger in de zoekresultaten eindigt. In dit artikel lees je alles over waar je op moet letten bij de keuze voor het juiste bureau, wat de social media marketing bureau prijzen zijn en hoe je het beste social media marketing bureau in jouw regio (bijvoorbeeld Amsterdam) vindt dankzij Offerte.nl.

  Werkzaamheden social media marketing bureau

  Een social media marketing bureau zorgt ervoor dat jouw onderneming zichtbaar vertegenwoordigt is op het internet. Met de juiste content en het posten van berichten op diverse kanalen, zijn de social media experts de hele dag online om jouw onderneming een positief imago op het internet te geven.

  Aan de hand van een social media stratagie plan verstuurt het social media marketing bureau tweets, bedenkt acties, blogt, beantwoordt vragen van klanten, maakt video’s en updates en produceert rapportages. Al met al zorgen deze partijen er voor dat je naamsbekendheid wordt vergroot.

  Waar op letten bij keuze voor media bureau of specialist?

  Er zijn een aantal punten van belang bij het kiezen van het juiste marketing bureau social media. Deze zaken zijn bepalend bij de keuze.

  Persoonlijke aandacht
  Vraag je af in hoeverre je hulp van een marketing bureau nodig hebt. Er bestaan namelijk verschillende niveaus; van een reactief standaard beleid tot een hoge dosis proactieve persoonlijke aandacht. In een eerste gesprek merk je meteen of er een klik is tussen jou en de (toekomstige) contactpersoon van het marketing bureau.

  Specialismen
  Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bureau of een full-service bureau? Webbouw, online concepting en creatie zijn bijvoorbeeld diverse andere online specialismen dan online marketing. Sommige bedrijven hebben alles in huis, maar is dit waar je naar op zoek bent? Bekijk welk specialisme jij zoekt en hoe zichtbaar dit is op de website van het marketing bureau.

  Branche ervaring
  Bekijk of het bedrijf al ervaring heeft met online marketing voor bedrijven uit jouw branche. Het marketing bureau social media spreekt zo in elk geval jouw taal. Als ze echter al samenwerken met een directe concurrent, is het niet verstandig om met dit bedrijf in zee te – gaan.

  Certificeringen
  Google en Bing bieden verschillende certificaten aan, waarmee zowel het bureau als de medewerkers aantonen dat ze over de benodigde kennis beschikken. Onderzoek of het marketing bureau in social media deze certificaten in huis heeft.

  Contractduur
  Als je net in zee gaat met een nieuw marketing bureau, wil je niet direct vastzitten aan een langdurend contract met het bureau. Stel daarom voor om eerst een proefperiode te hanteren van bijvoorbeeld drie maanden. Als de match juist is, kun je uiteraard het contract verlengen.

  Reviews en referenties
  Als je twijfelt, is het verstandig om referenties te vragen over het bedrijf. Ook kun je op onafhankelijke websites als Trustpilot en Feedbackcompany reviews vinden over het marketing bureau social media.

  Social media marketing bureau prijzen

  Marketing bureaus social media hanteren vaak diverse social media pakketten. Het basic pakket begint vaak bij € 490,- per maand en kan oplopen tot € 895,- per maand. Standaard beschikt ieder pakket over een content strategie plan, omdat op basis hiervan de te volgen koers op social media wordt bepaald. Hoe meer sociale netwerk kanalen een marketing bureau beheert, des te meer posts en blogs de experts plaatsen, en hoe vaak zij contact houden met jouw onderneming, zijn van invloed op de prijs. Daarnaast zijn alle pakketten uit te breiden met Facebook Ads, YouTube video’s, linkbuilding, maandelijkse nieuwsbrieven en SEO advies.

  Marketing bureau social media vinden via Offerte.nl

  Wil je meer informatie over wat een marketing bureau social media voor jouw onderneming kan betekenen? Vul dan nu je persoonlijke gegevens en voorkeuren in op de website van Offerte.nl. Zij gaan vervolgens aan de slag om de meest geschikte marketing bureaus uit jouw regio te selecteren. Deze marketing bureaus sturen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte naar je toe.

  Het is dan aan jou om met het beste marketing bureau social media rond de tafel te gaan zitten. Geef nu je gegevens door en zorg dat jouw bedrijf op het internet goed zichtbaar is.